Trouwkaarten
10 procent korting
10% korting op je trouwkaarten

Bijvoorbeeld:
Design vouwkaarten in een set van tien stuks slechts ¤ 13,49 i.p.v. ¤ 14,99

Naar het trouwkaarten-overzicht »

Je kortingscode* luidt:

B8EB37ED588B7EC
Nu ontwerpen

Goedkope trouwkaarten maken bij Pixum

Het is een bijzondere dag als je gaat trouwen en het jawoord tegen elkaar zegt. Een dergelijke dag verdient tot in de puntjes perfect geregeld te zijn. De organisatie van een bruiloft is een leuke maar ook een tijdrovende klus. Het begint al met het regelen van de uitnodigingen en later de bedankkaartjes.

Door zelf online je goedkope trouwkaarten te maken bespaar je tijd en krijg je toch de beste kwaliteit die jullie speciale dag verdient. Bij Pixum maak je met een paar simpele handelingen een prachtige en heel persoonlijke trouwkaart. Je kunt kiezen uit vele designs waarbij je jouw foto van eigen tekst kan voorzien. Dit kan snel en naar jullie eigen smaak worden gedaan.Kaart makenEen beeld zegt meer dan woorden. Daarom is een foto zo veelzeggend. Laat jullie eigen foto de sfeer bepalen van jullie trouwkaart. Het is een mooie persoonlijke manier om jullie vreugde te delen met al jullie vrienden en familie. Op deze website upload je op een makkelijk wijze je eigen foto. Laat je fantasie haar gang gaan! Kiezen jullie een foto met jullie tweeën, voor bloemen, of jullie alleen met jullie trouwringen. Wordt het een kleurrijke foto of kiezen jullie liever voor romantisch wit?

Het leuke is dat jullie zelf bepalen wat het beste bij jullie trouwdag past.

Voor het bedanken van jullie gasten kan een van de mooiste foto?s van jullie bruiloft worden gebruikt. Een bedankkaart die in de geheugens van jullie gasten blijft hangen. Een herinnering aan een prachtige dag.

Na het uitkiezen van een ontwerp op de website van Pixum kan je met het plaatsen van de foto beginnen. Is de foto scherp en helder genoeg? Zijn de kleuren van de foto naar jullie smaak? En welke tekst wil je op je kaart? Dit kan natuurlijk van alles zijn. Een uiting van jullie liefde, een zin uit een gedicht misschien, of iets grappigs.

Zelf een goedkope trouwkaart maken bij Pixum.nl is gebruikersvriendelijk. Wij werken met de nieuwste technologieën en materialen van hoge kwaliteit. En wij zorgen dat de kaarten snel bij jou thuis worden afgeleverd.

Ben je toch niet zo bedreven met internet dan kan je onze klantendienst dagelijks van 10.00 tot 14.00 uur om raad vragen. Wij staan je graag bij om te helpen.

Onze klanten over het Pixum Fotoboek

Zo'n goede prijs-kwaliteitsverhouding als bij Pixum vind je nergens.
Pieter, Bolsward

Onze bruiloft was super, blij dat we ook zulke mooie trouwkaarten kondern versturen.
Dalia, Meppel

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor 10% korting op fotokaarten, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 31-01-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten