Baby & Zwangerschap

Ontdek leuke tips en ideeėn voor baby- en zwangerschapfsfoto's en -fotoproducten bij Pixum!

Inspiratie opdoen

Tips & Inspiratie voor foto's & fotoproducten:
Baby & Zwangerschap bij Pixum

De belangrijkste momenten van je leven en het gaat allemaal zo snel! Daarom willen wij een handje helpen bij het vastleggen van al deze mooie ogenblikken. Op de Pixum Baby- & Zwangerschapspagina vind je allerlei tips, tricks, ideeėn en productinformatie om vast en zeker nog jarenlang te kunnen genieten van deze herinneringen. Naar de tips »

Baby & Zwangerschap thema's onderverdeeld

Zo gemakkelijk bestel je jouw fotoproducten

Pixum Bestelwijzen

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online-Designer

  • Snel en gemakkelijk:

   Ontwerp je Pixum producten snel en direct via onze website.

  • Perfect voor:

   Gemakkelijk cadeautjes ontwerpen met weinig foto's.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotowereld Software

  • Talrijke mogelijkheden:

   Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten.

  • Perfect voor:

   Wanneer je meer opties wilt en veel foto's wilt gebruiken.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotoboek App

  • Comfortabel ontwerpen:

   Ontwerp jouw Pixum Fotoproducten direct vanuit je luie stoel, met tablet of smartphone.

  • Perfect voor:

   Onderweg fotoproducten ontwerpen met foto's van je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android

Tips voor tijdens de zwangerschap

Gezamenlijke momenten in een kalender

Echt persoonlijk en recht uit het hart: Einzigartig und von Herzen: Als je jouw partner echte een plezier wilt doen en voor je hebt maar een paar minuten tijd nodig.

Zwangerschapsdagboek maken

Schrijf al je zwangerschaps ervaringen op in een Pixum fotoboek en bewaar al deze herinneringen in je eigen persoonlijke zwangerschapsdagboek.

Tovermok als aankondiging

Je bent zwanger, maar hoe laat je het weten aan je familie? Nodig ze uit op de koffie en ze komen er van zelf achter!

Pixum Babyboek voor ¤ 25,00

Baby's eerste fotoboekje: het nieuwe Pixum Babyboek! 22 bladzijden, ringband en dikke, kartonnen bladzijden. Door de afgeronde hoekjes is het boekje ook fijn veilig!

De eerste stapjes documenteren

De eerste dagen in een fotoboek vastleggen

Wil je de eerste dagen of maanden van je kindje op prachtige wijze documenteren? Verzamel je lievelingsfoto's en highlights en maak er een Pixum Fotoboek van. Onze tip: Gebruik de Pixum Fotowereld Software voor ongelofelijk veel ontwerpmogelijkheden, zoals cliparts!

Stralende kinderoogjes altijd bij de hand

Neem de allerliefste foto van je kindje en maak er een Pixum Hoesje van! Niet alleen leuk voor de ouders, maar natuurlijk ook voor de opa's en oma's!

Deel je geluk

Als decoratie of cadeautje: Pixum Fotostrips

Leuk als boekenlegger (bijvoorbeeld voor in je Pixum Fotoboek), voor in je jaszak of als origineel klein cadeautje. Fotostrips zijn ontzettend veelzijdig. Met de leukste foto's van je baby, zul je vast genoeg inspiratie hebben voor heel veel fotostrips!

Neerzetten, flippen en genieten

Kies jouw twaalf lievelingsfoto's en maak daarvan een Pixum Foto-Flip. Een heel leuke en originele manier om je familiefoto's op kantoor bij de hand te houden. Onze tip: kies verschillende achtergrondkleuren om elke foto een passend kader te geven en zo verschillende stemmingen paraat te hebben.