Vierkant werk maken bij Pixum
Nu ontdekken

Vierkante wanddecoratie

Vierkant verslag

Pixum Kiekjesboek

Of het nu gaat om festivals of het laatste verjaardagsfeest - op 22 pagina's creŽer je direct online een echte blikvanger van je mooiste ervaringen. Vanaf § 15,00

Vierkant Pixum Fotoboek: 21◊21 cm

Met de verschillende indelingen kun je eenvoudig de vierkante vorm van je foto's invoegen in het Pixum fotoboek. Verkrijgbaar met schriftkaft, softcover en hardcover. Met 26 bladzijden als verkrijgbaar vanaf § 17,95

Pixum Babyboek voor § 25,00

Baby's eerste fotoboekje: het nieuwe Pixum Babyboek! 22 bladzijden, ringband en dikke, kartonnen bladzijden. Door de afgeronde hoekjes is het boekje ook fijn veilig!

Vierkante afdrukken

Square-Prints met doos

Je mooiste foto's als souvenir in de doos. Bedrukt op hoogwaardig, mat kartonpapier en kan met tekst worden vormgegeven. Verkrijgbaar in sets van 16, 24 of 32 prints in een doos. Vanaf § 19,95

Fine-Art Prints

Het perfecte cadeau voor de creatievelingen onder ons. Ruw aquarelpapier treft design. In verschillende formaten verkrijgbaar en al vanaf:
§ 6,95

Nog meer vierkante producten

Fotokaarten

De bruiloft komt eraan of vier je binnenkort de volgende ronde verjaardag? Kies je favoriete wenskaart-ontwerp en kondig het volgende evenement aan in stijl!

Pixum Fotokalenders

Onze verschillende kalenders onderstrepen het vierkante kalenderformaat. Een fotocollage op de kalender is ook een echte blikvanger.

Fotocadeaus

Of het nu gaat om zachte kussens, een praktische fotoflip of behulpzame fotocoasters - met onze vierkante fotocadeaus breng je het trendformaat in je huis.