Herinneringen aan een semester in Californië

Ik koos voor een fotoposter afdruk in het formaat 120×160 cm. De reden is dat dit de beste optie was voor mij qua grootte, en de kosten van aanschaf viel precies binnen mijn prijsklasse. Ik ben van mening dat mooi niet persé duur hoeft te betekenen. High-end fotopapier met pakkende kleuren tegen een betaalbare prijs noem ik nog eens een goede deal! Ik ben ook zeer te spreken over de flexibiliteit van posters. Als ik na verloop van tijd een kamer namelijk een andere uitstraling wil geven, dan is het een kwestie van de oude poster oprollen en opbergen in de bijgeleverde koker. Met hetzelfde gemak hang ik dan een nieuwe poster ervoor in de plaats.

De foto als kunstobject

Waarom deze foto? Allereerst vind ik het belangrijk om zelf de rechten op een foto hebben. Ik heb namelijk zelf deze foto genomen tijdens mijn semester in Californië. Daarmee heeft de uiteindelijke wanddeco meteen al toegevoegde sentimentele waarde voor mij. De foto als kunstobject ademt een bepaalde sfeer met een stemming die ik precies zo thuis wilde overbrengen. Tussen dromerig en daadkrachtig in met een vleugje mystiek, zo zou ik het willen omschrijven. Voor een robuuste feel heb ik de poster rechtstreeks tegen de muur bevestigd met zwarte nagels.

Laat je vooral leiden door de stemming van de afbeelding voor de juiste wanddecoratie. Let daarnaast op jouw persoonlijke stijl en een eindresultaat waar je tevreden mee zult zijn is dan zo goed als gegarandeerd.

Blogger Ingrid

Formaten & prijzen

Bekijk de prijslijst voor de fotoposters of check met behulp van onze prijscalculator gemakkelijk en snel de prijs van de Pixum Wanddecoratie naar jouw keuze:

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

  Mijn selectie

  vanaf
  incl. btw
  Nu ontwerpen

  Uitstekende Pixum-kwaliteit

  Wat zeggen onze klanten over onze Fotoposter
  Inspiratie & tips

  Tips en trucs voor het inrichten van je wanddecoratie

  Wij hebben verschillende tips klaarstaan voor het inrichten van jouw huis, waardoor Pixum Wanddecoratie een elementair bestandsdeel wordt van jouw gezellige huishouden.