Skyline van Keulen als foto achter acrylglas

Mijn man is geboren en getogen in Keulen en ik wilde hem graag de skyline van zijn geboorteplaats cadeau doen. Sinds mijn eerste bezoek aan Keulen ben ik helemaal weg van de stad. Hierdoor is de wanddecoratie ook een beetje een cadeautje aan mijzelf. De foto toont de Rijn met aan de overkant de monumentale panden en de Dom van Keulen prachtig belicht, en rechts de Hohenzollernbrücke (brug met slotjes) in beeld.

Ik besloot om de foto achter acrylglas te laten afdrukken in het formaat 150×50 cm wat een ideale afmeting is voor een panorama shot. Vol trots hangt deze nu over de breedte van het bed in onze slaapkamer.

Mijn persoonlijke tips voor foto achter acrylglas

Ik heb voor acrylglas gekozen omdat het stijlvol oogt en doorzichtig is. Aan de achterkant hebben wij namelijk een LED-lamp geplaatst zodat de kleuren nog mooier en levendiger uitkomen. De muurbeugels van het bevestigingssysteem zorgen ervoor dat de wanddeco op 20 mm afstand van de muur komt te hangen. Dit maakt het mogelijk om aan de achterkant van het acrylglas de belichting te monteren. Het is heel belangrijk voor een print van deze grootte en transparantie, dat het originele beeld een super hoge resolutie heeft. Dit om te voorkomen dat de details wazig uitpakken en het effect hierdoor verloren gaat.

Formaten & prijzen

Bekijk met behulp van onze prijscalculator gemakkelijk en snel de prijs van de Pixum Wanddecoratie naar jouw keuze:

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

  Mijn selectie

  vanaf
  incl. btw
  Nu ontwerpen

  Uitstekende Pixum-kwaliteit

  Wat zeggen onze klanten over onze foto op acryl
  Inspiratie & tips

  Tips en trucs voor het inrichten van je wanddecoratie

  Wij hebben verschillende tips klaarstaan voor het inrichten van jouw huis, waardoor Pixum Wanddecoratie een elementair bestandsdeel wordt van jouw gezellige huishouden.