Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu

De zee op canvas door Elisabeth-Amalie

In totaal heb ik vier foto's op canvas met houten frame besteld. Drie ontwerpen zijn 20◊20 cm en ťťn 20◊30 cm. De reden dat ik voor een vierluik heb gekozen, is omdat ik het gewoonweg prachtig vind! De doeken zijn strak om het houten frame gespannen wat zorgt voor een mooie en robuuste look die perfect in mijn interieur past en helemaal bij mijn besef van tijd en mode.

Ik ben dol op het strand en op de zee, daarom heb ik voor deze afbeeldingen gekozen. Door middel van het toepassen van een mistig effect komt het strandthema helemaal tot leven en brengt het precies de sfeer die ik voor ogen had.

Gemakkelijk aan de muur te bevestigen

Ik stond te popelen om de foto's in mijn appartement op te hangen omdat ik continu bezig ben geweest hier de juiste balans van kunstobjecten te creŽren. Het aan de muur bevestigen van deze artworks was erg makkelijk door de meegeleverde wandbeugels. Ik hoefde enkel wat spijkers in de muur te slaan om vervolgens de schilderijen op te hangen. Ik ben meer dan tevreden met het resultaat. De foto's zijn een weerspiegeling van de realiteit en komen helemaal tot hun recht. Ik kan het iedereen aanraden om bij Pixum te bestellen.

Blogger Elisabeth-Amalie van einblickzurueck

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

  Mijn selectie

  vanaf
  incl. btw
  Nu ontwerpen

  Wat zeggen onze klanten over onze foto op canvas
  Inspiratie & tips

  Tips en trucs voor het inrichten van je wanddecoratie

  Wij hebben verschillende tips klaarstaan voor het inrichten van jouw huis, waardoor Pixum Wanddecoratie een elementair bestandsdeel wordt van jouw gezellige huishouden.