Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu

Sterretje op zelfklevende poster als laptopsticker

De zelfklevende pvc film is een zeer onderschat materiaal. Ik was zelf namelijk heel blij verrast toen ik een afdruk bestelde in het formaat 20◊30 cm om mijn iets wat saai uitziende laptop letterlijk te voorzien van een sprankel. De zelfklevende film is verder ook goed te gebruiken als poster aan de muur (zonder dat je dus gaten in de muur hoeft te boren), als fotobehang (om een hele wand een persoonlijke look te geven) en zelfs op tegels hecht de film uitstekend.

Het was een bijzondere reŁnie

Als motief voor mijn laptop heb ik gekozen voor een oude foto die ik destijds met mijn mobiele telefoon heb gemaakt. Het is een foto van een brandend sterretje tijdens een oud & nieuw viering van een aantal jaren terug. Mijn goede vriendin kwam toen net terug uit het buitenland waar zij 2 jaar lang voor haar werk had gewoond. Het was een bijzondere reŁnie met familie en vrienden, een die ik graag dichtbij bij draag. Mijn laptop heb ik sowieso altijd bij mij dus ik vond het de ideale oplossing om deze te voorzien van plakfolie met een mooie herinnering er op afgedrukt.

Al bij de tweede poging heb ik folie precies gecentreerd op mijn laptop gekregen. Het leuke aan deze film is dat de sticker eraf kan worden gepeld zonder te vervormen of aan kleefkracht te verliezen. Dit zal natuurlijk niet eindeloos kunnen maar in ieder geval genoeg keren om een perfect resultaat te krijgen.

Debbie van Pixum

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

  Mijn selectie

  vanaf
  incl. btw
  Nu ontwerpen

  Wat zeggen onze klanten over onze zelfklevende poster:
  Inspiratie & tips

  Tips en trucs voor het inrichten van je wanddecoratie

  Wij hebben verschillende tips klaarstaan voor het inrichten van jouw huis, waardoor Pixum Wanddecoratie een elementair bestandsdeel wordt van jouw gezellige huishouden.