Pixum Partner worden en geld verdienen

Je bent eigenaar/webmaster van een website, nieuwsbrief of een andere interessante omgeving voor een doelgroep met onder andere interesse in digitale fotografie? Dan zijn onze partnerprogramma's de gelegenheid voor jou om met Pixum extra geld te verdienen!

Meldt je gewoon bij een van onze affiliate-aanbieders aan
>> klik op het logo en registreer:

Affili.net
 

Gewoon registreren…

De registratie en het reclamemateriaal bij ons partner programma is geheel gratis. Je kunt er dus alleen van profiteren!

… en geld verdienen

  • Je maakt reclame voor Pixum op jouw website of in je nieuwsbrief,
  • een klant bezoekt jouw website en klikt op de banner of link,
  • plaatst een bestelling bij Pixum,
  • en jij verdient automatisch een commissie!

Actie-Voorbeelden:

  • Permanent: 25 gratis foto's
  • Tijdelijk: 50 gratis foto's
  • Eindejaarsperiode: Speciale Sinterklaasactie met korting op fotocadeaus
  • Eindejaarsperiode: Speciale Kalenderactie met korting op fotokalenders
  • Tijdelijk: 1 Gratis Megaposter

Pixum is meervoudig testwinnaar voor fotokwaliteit, services en betrouwbaarheid!

 

Testimonials

"Als accountmanager van de grootste kortingscode site van Nederland kan ik zeggen dat wij een zeer goede ervaring hebben als affiliatepublisher voor Pixum. Door het directe contact kunnen we snel schakelen en veel mooie acties opzetten. Zo kunnen wij al lange tijd vele gebruikers van onze site Kortingscode.nl en Actiecode.nl mooie kortingen aanbieden uit hun brede assortiment."
Rochelle Huyben - Accountmanager Imbull

 

"Wij promoten Pixum al geruime tijd via onze kortingssite Acties.nl en hebben een erg goede ervaring met het partnerprogramma. Door de vele acties die direct naar ons worden gecommuniceerd kunnen wij onze bezoekers altijd verwijzen naar de beste en meest interessante kortingen die er beschikbaar zijn. Daarnaast zorgt Pixum voor een snelle keuring van sales, waardoor het een zeer prettige partner is om mee samen te werken."
Vince Franke - Managing Director Franke Media

 

"Door de grote naamsbekendheid en het vertrouwen van consumenten in Pixum promoten wij met succes het partnerprogramma op Kortingscodes.net. Door korte lijnen en directe communicatie van de laatste acties en kortingen kunnen wij onze duizenden bezoekers direct op de hoogte brengen van de laatste acties. "
J.P. Linstra - Myfind h/o Kortingscodes.net

 

We wensen je alvast veel succes!

Het Pixum team