Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu
NIEUW: Pixum Babyboek

Baby's eerste fotoboek. Ontwerp online een Pixum Babyboek met 22 bladzijden, ringband en dikke, kartonnen bladzijden. Door de afgeronde hoekjes is het boekje ook fijn veilig!

Direct online ontwerpen

Pixum Babyboek voor ¤ 19,99

Ons nieuwe baby fotoboekje kost slechts ¤ 19,99 en de verzendkosten zijn ¤ 4,99. Het boekje heeft een vast aantal bladzijden en één soort papier en binding.

Afgeronde hoeken

Het Pixum Babyboek is alvast voor je gebabyproof'ed. De dikke, kartonnen bladzijden hebben afgeronde hoeken, dus geen scherpe kanten. Daar heb je dus geen bumpers meer nodig.

22 bladzijden - 22 foto's

Het baby fotoboek bestaat uit 22 bedrukbare bladzijden, dus je kunt op elke pagina een foto en/of tekst kwijt! Een kind kan in dit geval dus niet alleen de was doen, maar ook een fotoboek maken.

Heel stevig materiaal

Het hoogwaardige papier wordt gelamineerd op stevig karton. Samen met de kunststof-ringband is het Babyboek een heel stevig geheel, waar je u tegen kunt zeggen.

Nieuw vierkant formaat

Met het 14×14 cm formaat heb je in het Pixum Babyboek genoeg ruimte voor de leukste kiekjes van en voor je kindje, maar past het alsnog in elke buggy, luiertas of kinderwagen.

En dit is waarom:

Kwaliteit

Service

Snel