"In de ruimte!"

Dit fotoboek-ideetje is voor de kleine astronautjes onder ons: maak je eigen Babyboekje over de ruimte!

Naar de babyboekenpagina

Maak je eigen themaboekje met het Pixum Babyboek

Heb jij thuis een kleine boekenwurm die geen genoeg krijgt van het bladeren door vrolijke kinderboeken? Maak dan nu je eigen, heel persoonlijke, Pixum Babyboek! Met zijn dikke pagina's van karton en de kindvriendelijke ringband binding is het Pixum Babyboek een perfect fotoboek voor de allerkleinste boekenliefhebbers.

Van iedere gebeurtenis en van ieder onderwerp kun je een echt boekje maken. Is jouw kind bijvoorbeeld gefascineerd door de ruimte? Kijkt hij graag naar afbeeldingen over astronauten, raketten en planeten? Doe hem dan een zelfgemaakt boekje over de ruimte cadeau!

Pixum Babyboek voor ¤ 26,95

Baby's eerste fotoboekje: het nieuwe Pixum Babyboek! 22 bladzijden, ringband en dikke, kartonnen bladzijden. Door de afgeronde hoekjes is het boekje ook fijn veilig!

Aan de slag met je ruimte-babyboek

Laten we dan maar meteen aan de slag met het hoe en wat:

 1. Verzamel foto's en afbeeldingen die bij de ruimte passen passen.
 2. Ga naar de Pixum Babyboekenpagina en start de online-editor.
 3. Upload de foto's en afbeeldingen die je hebt verzameld en sleep ze naar het fotoboek.
 4. Ontwerp het fotoboek naar eigen wens. Kies een lay-out, probeer verschillende achtergrondkleuren en voeg eventueel tekst of een QR-code toe. Je kunt iedere individuele pagina ontwerpen en ontwerpen aanpassen waar nodig. Gebruik bijvoorbeeld donkere achtergrond kleuren zoals zwart of donkerblauw. Met het toevoegen van tekst is het mogelijk om zelf een lettertype te kiezen. Kies iets dat bij het thema pas. Wat dacht je in dit geval van het lettertype Allstar?
 5. Controleer tenslotte je ontwerp en sla het ontwerp eventueel op.
 6. Plaats het Pixum Babyboek in je winkelmandje en start het bestelproces.

Tips bij het ontwerpen van je babyboek:

      
 • Foto's van (onderwerpen uit) de ruimte kun je bijvoorbeeld vinden via de officiële accounts van NASA en SpaceX op Unsplash.com.
 •     
 • Voeg QR-codes toe die linken naar filmpjes die met het onderwerp te maken hebben.

Dit zeggen onze klanten over het Pixum Fotoboek: