Online fotoalbum maken bij Pixum

Heb je ook zoveel foto's op je computer staan die je eigenlijk vaker rustig na zou willen kijken? Bundel je mooiste foto's dan online in een fotoalbum van Pixum.

Pixum Fotowereld Software download nu starten

Online fotoalbum maken bij Pixum

Digitale fotografie is het afgelopen decennium waanzinnig populair geworden: bijna elk huishouden beschikt tegenwoordig wel over een digitale camera en dientengevolge vaak ook over honderden of zelfs duizenden foto's.Fotoboek makenJe kunt natuurlijk elke keer achter de PC kruipen als je je favoriete vakantiefoto's, huwelijkskiekjes of andere waardevolle afbeeldingen wilt bekijken. Je kunt echter nu echter ook je foto's bundelen in een fotoalbum. Bij Pixum kun je je digitale fotoalbum eenvoudig online maken en vervolgens op hoogwaardig fotopapier laten afdrukken.

Er zitten veel voordelen aan de fotoboeken van Pixum. Een eerste voordeel is het gemak. Je hebt nooit meer je eettafel vol foto's en hoeft ook niet meer te wachten tot de lijm gedroogd is: je foto's worden direct op de albumpagina afgedrukt.

Een tweede voordeel is dat een online fotoalbum van Pixum stukken dunner en daardoor gemakkelijker op te ruimen is dan die dikke pillen van vroeger.

Een derde voordeel is dat een fotoalbum dat online gemaakt wordt er altijd picobello uitziet. Geen onleesbare bijschriften, geen scheef afgeknipte foto's en geen gehannes meer met foto's die niet goed zijn vastgeplakt. U kunt ook de voor en achterkant van uw online fotoalbum zelf vormgeven. Een nette boekrug met een duidelijke beschrijving maakt het album helemaal af! Een laatste voordeel is dat er een Pixum fotoalbum in een grotere oplage besteld kan worden. Zo hebben al uw vrienden een blijvende herinnering aan die dolle vakantie of kunt u dat prachtige babyalbum meteen ook laten afdrukken voor uw ouders en schoonouders.

Bij Pixum kunt uw behalve uw fotoalbum talloze andere leuke fotoproducten laten afdrukken. Ook voor fotokaarten en originele fotocadeaus bent u bij Pixum aan het juiste adres!

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »