Pixum Fotoboek Papierproefset
Pixum Fotoboek Papierproefset

Ontdek onze exclusieve papierproefset voor het Pixum Fotoboek, om een indruk te krijgen van de kwaliteit en de uitstraling van onze papiersoorten.

Papierproefset voor het Pixum Fotoboek

Wil je zien wat wij aan papiersoorten te bieden hebben voordat je je Pixum Fotoboek bestelt? Bestel dan eerst onze Papierproefset en vergelijk al onze papiersoorten in een klein handig boekje.

 • Bekijk de varianten en hun verschillen
 • Vergelijk de "look and feel" en lees de gedetailleerde informatie
 • Kies je favoriete papiersoort voor jouw Pixum Fotoboek

De prijs voor de Papierproefset is ¤ 5,95 (incl. btw en verzendkosten).

Met de Papierproefset ontvang je een tegoedbon van ¤ 5,95, die je met de volgende Pixum Fotoboek bestelling kunt verzilveren. Op deze manier kost deze set je geen cent teveel.

Papierproefset in het winkelwagentje »

Alle informatie over onze papiersoorten

Papiersoorten voor jouw fotoboek

 • Premium papier zijdeglans - FSC®-gecertificeerd

  Pixum Fotoboek met premium papier zijdeglans

  Het hoogwaardige premium papier is uitermate stabiel. Het gramsgewicht van het papier verschilt per gekozen kaft: bij schrift is het gramsgewicht van premium papier zijdeglans 150 g/m², bij hardcover 200 g/m², bij linnen en kunstleder 250 g/m². Je foto's krijgen een zijdeglans uitstraling, waardoor het bekijken van je Pixum Fotoboek een echte belevenis wordt. De UV-bestendigheid van het premium papier garandeert je foto's bovendien een lange levensduur. Al onze premium papiersoorten zijn FSC®-gecertificeerd*.

  Lees hier meer over onze papiersoorten
 • Premium papier hoogglans - FSC®-gecertificeerd

  Pixum Fotoboek op premium papier hoogglans

  Je Fotoboek wordt op premium papier van hoogwaardige kwaliteit (200 g/m2) gedrukt en daarna van een speciale coating voorzien. Deze laminerings-look-a-like geeft het papier een luxe uitstraling. De kleuren krijgen een luxe glans voor de bijzondere gelegenheden. Je Pixum Fotoboek met hoogglans coating zal gedurende lange tijd eruitzien als nieuw omdat het papier door de coating extreem goed beschermd is tegen scheuren en ongevoelig voor vocht en vuil.

  Lees hier meer over onze papiersoorten
 • Premium papier mat - FSC®-gecertificeerd

  Pixum Fotoboek met premium papier mat

  Voor een bijzondere presentatie van je foto's in jouw Pixum Fotoboek, raden wij ons mat premium papier aan. De hoogwaardige digitale afdrukken op premium papier (160g / m²). In combinatie met een matte hardcover, biedt het de perfecte setting voor je herinneringen. Tevens is het premium papier mat goed geschikt om op te schrijven. Al onze premium papiersoorten zijn FSC®-gecertificeerd*.

  Lees hier meer over onze papiersoorten
 • Fotopapier zijdeglans - Platliggende binding

  Pixum Fotoboek met fotopapier zijdeglans

  De belichting op het zijdeglans fotopapier geeft je foto's een edele optiek en een hoge kleurenpracht. Het fotopapier is met 360 g/m² (2×180 g/m²) zeer stabiel en bijna ongevoelig voor vingerafdrukken. Ideaal als uniek cadeau of als herinnering aan de mooiste momenten. Het Pixum Fotoboek op fotopapier ontvang je automatisch met een speciale layflat-binding waardoor de bladzijdes helemaal plat openvallen.

  Lees hier meer over onze papiersoorten
 • Fotopapier hoogglans - Platliggende binding

  Pixum Fotoboek met fotopapier hoogglans

  Jouw Pixum Fotoboek wordt op hoogglans fotopapier van 360 g/m² (2x 180 g/m²) gedrukt. Je pagina's zien er net zo uit als fotoafdrukken op hoogglans papier. De briljante pagina's zijn dik en stabiel. Een ideaal cadeau voor familie en vrienden! Het Pixum Fotoboek met hoogglans fotopapier ontvang je met een extreem vlakke platliggende/layflat-binding

  Lees hier meer over onze papiersoorten
 • Fotopapier mat - Platliggende binding

  Pixum Fotoboek met fotopapier mat

  Voor een bijzondere presentatie van je foto's in jouw Pixum Fotoboek, raden wij ons mat fotopapier aan. De hoogwaardige druk op fotopapier van 328 g/m² (2× 164 g/m²), worden versterkt met een speciale matte lak. Verkrijgbaar met lay-flat binding en hardcover, biedt het de perfecte setting voor je herinneringen.

  Lees hier meer over onze papiersoorten
* Ons premiumpapier, in combinatie met een harde-, zachte- en schriftkaft, zijn FSC gecertificeerd. Dit papier komt uit milieubewust beheerde bossen en ondersteunt hiermee een duurzaam en verantwoord bosbeheer. Meer informatie over onze FSC-certificering vind je hier.