Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke en competente klantenservice staat graag voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu
Pixum Fotoboek ontdekken

Leer alle ontwerpmogelijkheden kennen voor het Pixum Fotoboek. Houd je meest bijzondere momenten voor altijd vast!

Een Pixum Fotoboek als bedankje

Vrienden en familie zijn meestal als een huwelijk; je bent met ze verbonden voor het leven. Ze zijn er op allerlei momenten in je leven bij en kennen je vaak beter dan jij jezelf kent. Goede vrienden zijn onvervangbaar en net zo moeilijk weg te denken uit je leven als je familie of partner.

Ben je net getrouwd en wil je je gasten bedanken omdat ze er op deze geslaagde bruiloft bij waren?

Toon je dankbaarheid met een Pixum Fotoboek!

Pixum Fotoboek online publiceren

Publiceer je persoonlijke Pixum Fotoboek en wordt een deel van de grote Pixum-familie.

Pixum tip

 • Begin je boek met een bedankje dat recht uit je hart komt. Deze persoonlijke woorden kun je met de tekstfunctie heel eenvoudig toevoegen. Laat het er mooi uitzien door het juiste lettertype te gebruiken.
 • Maak een combinatie van foto's van je gasten en jullie zelf als bruidspaar, maar leg ook de mooiste momenten vast in een collage. Hierdoor is er voor degenen die het boek cadeau gekregen hebben op elke pagina veel te zien. Iedereen ziet zichzelf wel ergens op een foto terug en je hoeft maar ťťn boek te maken voor al je gasten.
 • Laat Pixum je een ontwerpvoorstel doen. Met de Fotowereld Software heb je de mogelijkheid om je een voorstel voor een professioneel uitziende lay-out te laten doen aan de hand van een aantal persoonlijke foto's. Dit bespaart je veel tijd en bovendien is een kwalitatief hoogwaardig resultaat gegarandeerd zonder dat je er heel veel vanaf moet weten.
 • Zet de namen van je gasten bij de foto's. Nu weet je alle namen nog wel, maar over tien jaar ben je waarschijnlijk blij met dit geheugensteuntje.

Welke fotoboeken zijn het meest geschikt als bedankje?

Een fotoboek dat je als dankbetuiging cadeau doet is een kleine attentie. Daarom raden we aan om een niet te groot formaat te kiezen. Je kunt beter met zorg de minder mooie foto's eruit halen in plaats van een zo groot mogelijk fotoboek te willen maken. Afhankelijk van je foto's kies je een liggend, staand of vierkant formaat. Een vierkant fotoboek is altijd goed en voor elk beeldformaat geschikt. Ons voorstel zou dus zijn om te kiezen voor een vierkant fotoboek van 21 x 21 cm. Wanneer je de fotoboeken als cadeau wilt versturen raden we aan om een softcover kaft te gebruiken. Deze is sterk en licht tegelijk en past door het formaat op elke boekenplank, hoe vol die ook is. Door het Premium papier met hoogglans te gebruiken krijgen je foto's een sjieke uitstraling met geweldig mooie heldere kleuren.

Thema Huwelijk

Ontdek hier de thema's over huwelijken. Creatieve decoratie ideeŽn, designmogelijkheden en herinneringen aan de bruiloft .

Nu jouw eigen Pixum Fotoboek maken:

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online-Editor

  • Snel en eenvoudig:

   Ontwerp onze fotoboek-bestsellers rechtstreeks op onze website.

  • Eenvoudige keuze:

   Vast aantal pagina's, lay-outs met max. 4 foto's per pagina en verschillende achtergrondkleuren.

  • Ons advies:

   Handig voor een klein aantal foto's, voor een snelle bestelling zonder software.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Fotowereld Software

  • Grenzeloze mogelijkheden:

   Ontwerp je fotoproducten zoals jij het wilt - talrijke lay-outs, achtergronden en cliparts.

  • Nieuwste functies:

   bijv. videos in je fotoboek doormiddel van een QR-code.

  • Ons advies:

   Voor een creatief en veelzijdig ontwerp met alle keuzemogelijkheden.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Fotoboek App

  • Comfortable bediening:

   Gebruik en bewerk de foto's van je tablet of smartphone rechtstreeks in de app.

  • Veel keuze:

   Alle Pixum bestsellers, zoals fotoboeken, wanddecoratie, fotoafdrukken, ansichtkaarten.

  • Ons advies:

   Perfect voor onderweg en op vakantie.

  nu ook voor
  Android