Pixum Insta Fotoboek
Pixum Insta Fotoboek

In dit compacte 15Î15 cm kiekjesboekje met hardcover, kun je op 22 bladzijden perfect je instagramfoto's bundelen.

Ontwerp een prachtig reisfotoboek
Ontwerp een prachtig reisfotoboek
 • Ontwerp je eigen reisfotoboek
 • Maak gebruik van vele de ontwerpopties
 • Bijpassende cliparts, illustraties en nog veel meer!

Maak een luxe fotoboek met Instagramfoto's

De fotodeel-app Instagram groeit steeds meer in populariteit onder gebruikers van smartphones. Door gebruik te maken van de vele mogelijkheden zoals filters, scherpte-effect en vignettes (donkere randen om foto's) kan je je foto's een persoonlijk tintje geven. Het handelsmerk van Instagram is het vierkante formaat van de foto's, het zogenaamde 1:1 formaat. Om deze en andere vierkante foto's in een boek te kunnen laten zien biedt Pixum een ruime keuze aan fotoboeken in het 1:1 formaat. Ze zijn er in verschillende groottes, papiersoorten en glansgraden.

Tips & Service

Pixum Fotoboek tips

Ontdek de veelzijdigheid van het Pixum Fotoboek en de Pixum Fotowereld Software.

Vraag de experts

Voor vragen over onze producten staat onze klantenservice voor je klaar.

Een uitgebreid scala aan mogelijkheden met de Pixum Fotowereld Software

Bij het maken van een vierkant fotoboek met de Pixum Fotowereld Software kunnen twee papiersoorten (foto- en premium papier), drie verschillende formaten (klein, groot en XL), en drie glansgraden (hoogglans, zijdeglans en mat) gecombineerd worden. Een speciale, luxe matte lak maakt bijvoorbeeld het Pixum Fotoboek XL mat tot de perfecte keus voor speciale gelegenheden. Als het juiste fotoboekenformaat is uitgezocht kunnen de pagina's per stuk worden gemaakt en ingedeeld. Let er wel op dat bij foto's die eerst in Instagram zijn bewerkt de automatische foto-optimalisatie uit moet staan (verwijder hiervoor onder Instellingen > Foto > Foto-optimalisatie, het vinkje bij 'Automatische foto-optimalisatie op alle nieuwe foto's toepassen).

Maak eenvoudig je Pixum Fotoboek met Drag & Drop

Om elke fotoboekenpagina haar eigen gezicht te geven heeft Pixum Fotowereld Software een groot aantal geconfigureerde pagina lay-outs waaruit gekozen kan worden. Deze indelingen kan je rechtstreeks naar de gewenste pagina slepen. Daarna kunnen direct foto's worden toegevoegd en eventueel kan de indeling nog handmatig aanpassen. Hierbij kan een vierkante foto de hele pagina vullen of met andere foto's worden gecombineerd. Daarnaast heeft Pixum Software een breed scala aan thema's, achtergronden, clip-arts, sjablonen en kaders waardoor het fotoboek qua uiterlijk aan de gebruikte foto's kan worden aangepast.

De juiste resolutie voor je Instagramfoto's

Bij het maken van je Pixum Fotoboek kan het voorkomen, dat een waarschuwingssymbool wordt weergegeven op een foto. Met een rode driehoek wordt aangegeven, dat de resolutie van de betreffende foto te laag is om te kunnen worden geprint en daarom moet worden gecontroleerd. Foto's die rechtstreeks van je smartphone worden ge´mporteerd hebben normaal gesproken een resolutie die hoog genoeg is. Toch kan beeldkwaliteit verloren gaan als een foto bijvoorbeeld via een messenger-dienst is verstuurd of toegevoegd. Gebruik daarom bij voorkeur alleen foto's die je zelf op je smartphone hebt opgeslagen. Mocht er geen foto met een hogere resolutie beschikbaar zijn dan kan een aanpassing van de pagina lay-out uitkomst bieden (plaats bijvoorbeeld twee kleinere foto's in plaats van een paginavullende).

Dit zeggen onze klanten over het Pixum Fotoboek:
Vierkant is echt jouw ding?

Het trendy formaat: vierkant

Ontdek een wereld aan producten in het vierkante formaat!

Zo bestel je een Pixum Fotoboek

Pixum Fotoboek ontwerpen - thuis of onderweg

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online

  • Snel ontworpen:

   Direct online ontwerpen.

  • Gemakkelijke keuze:

   Flexibele opties.

  • Zonder software:

   Je hoeft niets te downloaden.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Fotowereld Software

  • Grenzeloze ontwerpopties:

   Alle Pixum Fotoboek.

  • Nieuwste functies:

   Heel veel opties, zoals cliparts.

  • Voor de meeste power:

   Gemakkelijk offline met heel veel opties.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum App

  • Comfortabele bediening:

   Direct je smartphone-foto's gebruiken.

  • Veel keuze:

   De populairste fotoboekformaten.

  • Flexibel:

   Altijd en overal met je smartphone of tablet.