Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu
Pixum Fotoboek ontdekken

Leer alle ontwerpmogelijkheden kennen voor het Pixum Fotoboek. Houd je meest bijzondere momenten voor altijd vast!

Ontwerpen met de Pixum Fotoboek-assistent

Je begint met het kiezen van de boekgrootte en papiersoort. Daarna wordt automatisch de editor geopend en kan je kiezen hoe je je fotoboek wilt gaan maken. Je kan met een leeg boek beginnen of een voorstel laten maken met je eigen foto's. Door op Fotoboek-assistent starten te klikken wordt een eerste voorstel gemaakt.

De fotoboek-assistent helpt je bij het kiezen van de foto?s en geeft aan hoeveel foto's er in je boek passen of hoeveel foto's je nodig hebt om het opgegeven aantal pagina's te vullen. De interactieve fotoselectiemogelijkheid laat direct zien hoeveel foto's er op een pagina passen. Met de daarvoor bestemde instellingen vind je het beste compromis tussen het aantal foto's per pagina en het totaal aantal pagina's.

Pixum Fotoboek ontdekken

Houd je foto's voor altijd vast. Maak gebruik van talrijke lay-outs, designs, cliparts en andere ontwerpopties!

Kies de juiste stijl voor jouw fotoboek

Bij de volgende stap kun je kiezen uit een veelvoud van stijlen voor je Pixum Fotoboek. Naast de vele stijlen die je overal voor kunt gebruiken zijn er ook een paar die je speciaal voor reisboeken of andere gelegenheden kunt gebruiken. Tenslotte kies je je boekomslag en titel. De Fotoboek-assistent laat niet alleen de verhouding zien tussen alle foto?s en het totaal aantal pagina?s, maar geeft ook de gelegenheid om deze door middel van schuifregelaars aan te passen.

Het ontwerpvoorstel van de Fotoboek-assistent leidt tot een indrukwekkend resultaat dat je eventueel nog handmatig kunt aanpassen.

Zo bestel je een Pixum Fotoboek

De service van Pixum

Bij vragen over onze producten en software kun je ook graag terecht op onze FAQ-pagina's, of bij de klantenservice.