Pixum Fotoboek ontdekken

Leer alle ontwerpmogelijkheden kennen voor het Pixum Fotoboek. Houd je meest bijzondere momenten voor altijd vast!

Zo maak je jouw persoonlijke fotoboek

Het maken van je Pixum Fotoboek begint met het importeren van je foto's. Het meest praktische is dat je alle foto's al hebt uitgezocht en in een bepaalde map of schijf hebt opgeslagen.

Tips & Service

Pixum Fotoboek tips

Ontdek de veelzijdigheid van het Pixum Fotoboek en de Pixum Fotowereld Software.

Vraag de experts

Voor vragen over onze producten staat onze klantenservice voor je klaar.

Pixum - altijd de mooiste foto's

Maak gebruik van de Fotoboek-assistent

Wanneer je de boekgrootte en het boektype hebt bepaald, begint de Pixum Fotoboek Software met het stellen van een vraag: Wil je met een leeg boek beginnen of moet het boek automatisch worden gevuld? In het laatste geval gaat de bekwame Fotoboek-assistent direct aan het werk en neemt je bijna alles uit handen. Binnen een paar minuten is je complete fotoboek klaar om te bestellen. Hoe de Fotoboek-assistent precies werkt lees je hieronder.

De Fotoboek Software opent links direct de foto-verkenner. Bij "Map selecteren" kan je aangeven uit welke bronmap deze foto's geselecteerd moeten worden. Wanneer je hierop klikt wordt een nieuw venster geopend waar je de bronmap kunt wijzigen. De software gebruikt standaard de map "Afbeeldingen". Naast de normale mappen op je harde schijf kan dit een externe SD-kaart of USB-stick zijn, maar ook foto's die je op Facebook hebt geplaatst of in Google Picasa staan. Bij Apple pc's kunnen foto's zelfs direct uit iPhoto worden geüpload.

In de foto-verkenner kun je alle uitgekozen foto?s in het klein zien. Door op het vergrootglas te klikken kun je de indeling hiervan wijzigen van een tot meerdere kolommen.

Op creatieve wijze je herinneringen vasthouden

Eenvoudig foto's toevoegen - de rest doet de Fotoboek-assistent

Bij het klikken op "Map selecteren" wordt een venster geopend waar je de map kunt kiezen waaruit de foto's moeten worden gekozen. Deze foto's zie je direct in het voorbeeldvenster. Klik daarna op "Afsluiten". Wanneer je daarna klikt op "Mapinhoud toevoegen" worden alle geselecteerde foto?s automatisch aan je boek toegevoegd en verdeeld over de pagina's.

Je kunt je foto's op verschillende manieren naar je Pixum Fotoboek overzetten. Het makkelijkste is om een foto uit de foto-verkenner naar een lege pagina te slepen. De foto wordt dan geplaatst op de plek waar je de muis loslaat. Sleep je de foto niet naar een leeg blad maar naar een vormgegeven venster dan neemt de foto de vorm van dit venster aan.

De kleine werkbalk onder de foto-verkenner biedt nog meer mogelijkheden. Zo kun je hier met een muisklik een foto als achtergrond instellen. Dat lijkt op zich niet zo bijzonder maar door het plaatsen van een foto als achtergrond op deze eenvoudige manier, weet je zeker dat er van de achtergrondpagina niets meer te zien is.

Creatieve inspiratie voor je Pixum Fotoboek

Bij onze Pixum Fotoboek inspiratie vind je niet alleen leuke ideeën, maar ook een hoop creatieve input voor je unieke Pixum Fotoboek.

Voorbeelden van klanten

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Blader door voorbeelden van onze klanten!

Dit zeggen onze klanten over het Pixum Fotoboek:
Zo bestel je een Pixum Fotoboek

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online-Editor

  • Snel en eenvoudig
  • Online opslag van projecten en foto's
  • Zonder download
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Fotowereld Software

  • Grenzeloze ontwerpopties
  • Alle Pixum Fotoboeken beschikbaar
  • Offline opslag
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum App

  • Altijd en overal
  • Verbinding met clouds
  • Voor iOS & Android

  nu ook voor
  Android