Fotokalender met bloemen
Fotokalender met bloemen

Laat je inspireren door deze Flower Power kalender van een van onze klanten!

Naar het voorbeeld

Met Flower Power het nieuwe jaar in

Ik wil je graag het verhaal achter deze mooie kalender vertellen. Fotograferen is een hartstochtelijke hobby van me, het liefste maak ik foto's van dieren, bloemen en landschappen. Natuurlijk fotografeer ik ook tijdens vakanties, de verschillende indrukken die ik dan opdoe en wat ik bijvoorbeeld tegenkom tijdens wandeltochten, feesten en plechtigheden. Eigenlijk dus altijd wanneer de gelegenheid zich voordoet. Dat betekent dus dat ik altijd gewapend met mijn camera op pad ga. Normaal gesproken zijn mijn foto's onbewerkt omdat ik de natuurlijke eenvoud ervan erg belangrijk vind.

Gebruik in het voorjaar en de zomer die prachtige bloemmotieven

Bijna het hele voorjaar en de zomer hebben we schitterend weer gehad. Daarom ben ik verschillende keren goed voorbereid op pad gegaan en heb gewapend met mijn fotocamera lange wandelingen gemaakt. Dat heeft geresulteerd in een bonte verzameling van bloemmotieven en makro-opnamen.

Ik heb twee enthousiaste hobby-tuinierders en bloemenliefhebbers in mijn familie. Ik weet zeker dat ik ze heel blij maak met mijn eigengemaakte bloemenkalender die ze als verjaardagskado krijgen. Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van een liggend model, A4-formaat kalender, afgedrukt op zijdeglans Premium papier. Elke pagina heb ik apart bewerkt en heb daarbij geen gebruik gemaakt van de editor. Door de nieuwe Pixum Fotowereld Software is het ontwerpen van de fotoprodukten hartstikke makkelijk en simpel. Een kind kan de was doen! Bij de pagina lay-outs heb ik eerst voor elke maand bepaald hoeveel foto's erop moeten komen en heb daar een standaard lay-out bij uitgezocht. Daarna heb ik de foto's ingevoegd en de grootte ervan stuk voor stuk aangepast. Toen heb ik de foto's bewerkt en geoptimaliseerd met de zoomfunctie door ze elk afzonderlijk bij te snijden. Vervolgens heb ik voor elke maand nog de achtergrond uitgezocht zodat ze elk optimaal tot hun recht komen en beter opvallen door hun contrast. Omdat de foto's door al die bloemen al kleurrijk genoeg zijn heb ik geen sjablonen of kaders ingevoegd, zodat het geen al te bonte kleurschakering wordt. Bij alle foto's heb ik vooral voor zachte, enkelkleurige pasteltinten als achtergrond gekozen.

De meeste populaire fotokalenders

Wandkalender A4 staand
 • Premium papier zijdeglans
 • Formaat: 21×29,7 cm
Wandkalender A3 liggend
 • Premium papier zijdeglans
 • Formaat: 42×29,7 cm
Bureaukalender groot
 • Premium papier zijdeglans
 • Formaat: 21×21 cm

*incl. btw, excl. verzendkosten

Makkelijk & snel zelf ontwerpen

Makkelijk & snel zelf ontwerpen

Gebruik de gratis Pixum Fotowereld Software, de Pixum App of de online-editor en maak gebruik van de talrijke designmogelijkheden!

Het hele jaar rond mooie bloemen

Voor de omslag heb ik nog twee clip-arts uit de Cliparts galerie gedownload. De Pixum Fotowereld beschikt over een groot assortiment aan clip-arts voor allerlei onderwerpen, waarbij je ook nog de mogelijkheid hebt om er nog meer te downloaden. Hier is voor elk wat wils; iedereen kan z'n eigen passende onderwerp vinden om zijn fotoproduct nog wat verder op te leuken.

Ik ben heel trots op de kalenders die ik gemaakt hebt; de bloemen blijven het hele jaar mooi zonder dat je ze ook maar een keer water hoef te geven! Het ultieme kado dus voor hobby-tuinierders!

Wandkalenders

Ontdek onze populaire wandkalenders, van panorama tot vierkant.

Jaar- en verjaardagskalenders
De overzichtelijke combinatie van herinneringen en komende data.
Bureaukalenders

Op kantoor of in je home-office: jouw lievelingsfoto's altijd voor je snuffert.

Fotoproducten voor gezelligheid

Foto's online bestellen
Foto's online bestellen

Ontdek fotoafdrukken in verschillende formaten en bestel ze direct online. We ontwikkelen foto's altijd in de beste kwaliteit en dat kan in veel varianten.

Foto op canvas zelf ontwerpen
Foto op canvas zelf ontwerpen

Ontwerp jouw eigen foto op canvas bij Pixum! Waarom? Bij Pixum krijg je de beste afdruk op topkwaliteit linnen, dat handgespannen wordt op een FSC-gecertificeerd houten spieraam.

Fotocollage maken
Fotocollage maken

Fotocollage met een verzemeling van foto's ontwerpen - ontdek nu de mogelijkheden van onze wanddecoratie en ontwerp canvas & co. met een collectie van je favoriete foto's.

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum
Pixum Bestelwijzen

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online Editor

  • Snel en gemakkelijk:

   Ontwerp je Pixum producten snel en direct via onze website.

  • Perfect voor:

   Gemakkelijk cadeautjes ontwerpen met weinig foto's.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Pixum Fotowereld Software

  • Talrijke mogelijkheden:

   Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten.

  • Perfect voor:

   Wanneer je meer opties wilt en veel foto's wilt gebruiken.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotoboek App

  • Comfortabel ontwerpen:

   Ontwerp jouw Pixum Fotoproducten direct vanuit je luie stoel, met tablet of smartphone.

  • Perfect voor:

   Onderweg fotoproducten ontwerpen met foto's van je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android