Pixum Fotowedstrijd Magic Moments 2021
Pixum Fotowedstrijd Magic Moments 2021

De deadline is bereikt! Er kunnen helaas geen foto's meer worden ingestuurd. Wauw, heel erg bedankt aan alle deelnemers! De Pixum Jury zal nu de moeilijke opgave aangaan en de foto's beoordelen.

Pixum Fotowedstrijd 2019
Pixum Fotowedstrijd 2019

De winnaars zijn gekozen! Bekijk het hier...

Pixum Fotowedstrijd 2018
Pixum Fotowedstrijd 2018

Bekijk hier de winnaars van Magic Moments 2018, een wedstrijd met meer dan 20.000 inzendingen!

Pixum Fotowedstrijd 2017
Pixum Fotowedstrijd 2017

Hier vind je de winnaars van de Fotowedstrijd in 2017!

Fotowedstrijden van Pixum: fantastische foto's

Pixum organiseert fotowedstrijden waarbij door jullie prachtige foto's worden ingestuurd. Op deze pagina vind je informatie over toekomstige en actueel afgelopen fotowedstrijden.

Magic Moments 2021: Let's celebrate life!

Magic Moments 2021

Let's celebrate life!

De fotowedstrijd van dit jaar "Magic Moments: Let's celebrate life!" staat in het teken van magische en unieke momenten. Want zelfs in bijzonder moeilijke tijden zijn er mooie en kostbare momenten die het waard zijn om op foto vast te leggen. Dit zijn precies de bijzondere motieven waarnaar wij op zoek zijn in onze fotowedstrijd Magic Moments 2021.

Zend maximaal 10 foto's in in de 4 onderstaande categorieën:

 • Happy Photos: Good vibes only.
 • Nature Photos: Into the wild.
 • Pet & Animal Photos: Cute, wild and fluffy.
 • Wedding Photos: Happily ever after.
Wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars!

Win een Portugal-Droomreis naar Alentejo incl. huurauto

In samenwerking met Turismo do Alentejo geven we een 7-daagse droomreis naar de Alentejo regio inclusief huurauto ter waarde van ¤ 3.500 weg voor de 1e plaats. Alentejo ligt in het zuiden van Portugal, tussen de rivier de Tejo en de Algarve. In het oosten grenst de streek aan Spanje, in het westen aan de Atlantische Oceaan. Uitgestrekte vlakten kenmerken deze landelijke, dunbevolkte streek, die een derde van het hele Portugese vasteland beslaat. De schoonheid van het landschap en de kwaliteit van het archeologische, architectonische en etnografische erfgoed verlenen de streek zijn uitzonderlijke charme. Bovendien zorgen de keuken en de wijnen van Alentejo voor een unieke culinaire verwennerij.

<p>Fantastische stranden, eindeloze uitgestrektheden, unieke gastronomie: er is zoveel te ontdekken en te genieten. Alentejo is een absolute insidertip voor een vakantie in Portugal!</p>

Een weekje van de wereld: Ontdek Alentejo in Portugal

Fantastische stranden, eindeloze uitgestrektheden, unieke gastronomie: er is zoveel te ontdekken en te genieten. Alentejo is een absolute insidertip voor een vakantie in Portugal!

Details voor de reis naar Turismo do Alentejo

Reis voor 2 personen (6 Nächte) naar Portugal, incl. reis en huurauto

 • 5 Sterren Design Boutique Hotel "Torre de Palma" incl. halfpension (kamercategorie: Superior)
 • Vertrek van Duitsland naar Lissabon
 • Inclusief huurauto
 • Inlosbaar tot eind 2022

Zo kun je deelnemen

Voor het inzenden van jouw foto's, bieden wij een extra platform aan. Doe mee en stuur maximaal 10 foto's in. Er liggen veel mooie prijzen op je te wachten, zoals een iPhone 12 Pro, een e-scooter of een systeemcamera.

Geweldige prijzen te winnen met de fotowedstrijden

De mooiste beelden worden natuurlijk beloond! Bij onze fotowedstrijden kunnen deelnemers o.a. Pixum cadeaubonnen winnen. De winnaars van onze grote fotowedstrijden van deze zomer kunnen uitzonderlijke prijzen winnen, zoals een reis of fotoapparatuur. De fotowedstrijd stelt verschillende thema's voor en voor elk thema wordt één categoriewinnaar gekozen. In 2016 werden trouwens de top 50 door de jury geselecteerde foto's getoond in het centraal station te Keulen, in het kader van de internationaal gerenommeerde fotomanifestatie Photokina.

In 2021 staan definitief volgende prijzen op het programma:

 1. De hoofdprijs is een droomreis naar Portugal in de regio Alentejo voor 2 personen, inclusief huurauto, in samenwerking met Turismo do Alentejo. De gasten zullen worden ondergebracht in het luxueuze 5-sterren Torre de Palma Wine Hotel. Naast de 7-daagse reis ter waarde van ¤ 3.500 , kan de winnaar zich verheugen op een Pixum Cadeaubon t.w.v. ¤ 500.
 2. De runner-up ontvangt een iPhone 12 Pro ter waarde van ¤ 1.149 (128 GB) en een Pixum Cadeaubon t.w.v. ¤ 300.
 3. De winnaar van de derde plaats ontvangt een e-scooter (ter waarde van ca. ¤ 500), een DJI Osmo Pocket Action Video Cam (ter waarde van ca. ¤ 300) en een Pixum Cadeaubon t.w.v. ¤ 200.
 • Elk van de vier categoriewinnaars ontvangt een OM-D E-M10 Mark III Pancake Kit ter waarde van ¤ 799. De hippe retrolook en de uitrusting met de beproefde OM-D technologieën maken van de E-M10 Mark III een moderne klassieker. Bovendien wint elke categoriewinnaar een Pixum Cadeaubon t.w.v. ¤ 100.
 • De plaatsen 4 tot 100 ontvangen elk een Pixum Cadeaubon t.w.v. ¤ 100.

Het beste voor je foto's

De beste kwaliteit voor je foto's

Pixum biedt een groot aantal producten voor het afdrukken, tentoonstellen en delen van je foto's. Het aanbieden van de beste kwaliteit producten en service is een integraal onderdeel van ons werk. Zo is het Pixum Fotoboek is al vaak in de prijzen gevallen, evenals onze Pixum Wanddecoratie. Met name voor fotoprints vind je een breed scala aan media van uitzonderlijke kwaliteit. Wij garanderen volledige tevredenheid en voor elke vraag staat de  Pixum klantenservice tot je beschikking.