Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu
Pixum Fotowedstrijd 2018: Magic Moments

Deel je mooiste foto's in onze internationale fotowedstrijd "Magic Moments"! Van juni tot en met september 2018 kun je deelnemen en prachtige prijzen winnen.

Pixum Fotowedstrijd 2017: Endless Summer

Circa 3.000 deelnemers hebben in 2017 hun mooiste en indrukwekkendste foto's ingestuurd bij de grote internationala Pixum Zomerfotowedstrijd Endless Summer. Hier vind je de winnaars!

Fotowedstrijden van Pixum: fantastische foto's

Pixum organiseert fotowedstrijden waarbij door jullie prachtige foto's worden ingestuurd. Op deze pagina vind je informatie over toekomstige en actueel afgelopen fotowedstrijden.

Pixum Fotowedstrijd 2018: Magic Moments

Ontdek Colombia, de best kept secret van Zuid-Amerika. Colombia is een van de juweeltjes van Zuid-Amerika, maar nog bijna onaangedaan van tourisme.

Hoofdprijs: Droomreis naar Colombia

Ontdek Colombia, de best kept secret van Zuid-Amerika. Colombia is een van de juweeltjes van Zuid-Amerika, maar nog bijna onaangedaan van tourisme. "Explore Colombia" is een buitengewone Zuid-Amerika reis vol ritme, muziek, kleuren en plezier.

Over de droomreis

Ervaar de adembenemende diversiteit van het land tijdens een 10-daagse trip van bergpanorama's tot geplaveide steden, verborgen stranden en nog veel meer. Laat je betoveren door de koloniale wijk van Bogotá, ontspan in de met palmbomen omzoomde delen van de Caribische kust in de buurt van Cartagena en ontmoet de lokale bevolking die van Colombia een van de vriendelijkste landen maakt met hun levenslust.

Je reis begint in Cartagena. Wandel onder de bloemenbalkons van deze op de werelderfgoedlijst geplaatste stad en geniet van de Caribische pracht van Cartagena, in combinatie met een onweerstaanbare oude charme. Een ander hoogtepunt is het Tayrona National Park, een natuurbelevenis die perfecte stranden, berglandschappen en de wilde natuur van de jungle onthult. Vervolgens leidt de rondrit naar Barichara. Met zijn koloniale architectuur wordt dit kleine juweel beschouwd als Colombia's mooiste stad. De reis zal eindigen in Bogotá. Naast La Candelaria, het historische stadscentrum, biedt de Colombiaanse hoofdstad tal van culturele hoogtepunten. Met zo'n 8 miljoen inwoners is Bogotá een van de snelst groeiende metropolen in Zuid-Amerika.

Magische momenten, prachtige prijzen

Dit jaar hebben we wel heel bijzondere prijzen: een droomreis naar Colombia t.w.v. ¤ 5000, een Olympus systeemcamera, een tegoedbon voor foto-uitrusting, hippe houten horloges en natuurlijk Pixum Cadeaubonnen!

Pixum Fotowedstrijd 2017: Endless Summer

Winnaar 2017: Endless Summer

De overall winnaar van de grote, internationale Pixum zomerfotowedstrijd Endless Summer was Rheinhold Fischer, met zijn foto "Water mars"! De foto paste niet alleen thematisch, maar had de vakjury ook overtuigt met emotie en compositie.

Geweldige prijzen om te winnen met de fotowedstrijden

De mooiste beelden worden natuurlijk beloond! Bij onze fotowedstrijden kunnen deelnemers o.a. Pixum cadeaubonnen winnen. De winnaars van onze grote fotowedstrijden van deze zomer kunnen uitzonderlijke prijzen winnen, zoals een reis of fotoapparatuur. De fotowedstrijd stelt verschillende thema's voor en voor elk thema wordt één categoriewinnaar gekozen. In 2016 werden trouwens de top 50 door de jury geselecteerde foto's getoond in het centraal station te Keulen, in het kader van de internationaal gerenommeerde fotomanifestatie Photokina.

Het beste voor je foto's

De beste kwaliteit voor je foto's

Pixum biedt een groot aantal producten voor het afdrukken, tentoonstellen en delen van je foto's. Het aanbieden van de beste kwaliteit producten en service is een integraal onderdeel van ons werk. Zo is het Pixum Fotoboek is al vaak in de prijzen gevallen, evenals onze Pixum Wanddecoratie. Met name voor fotoprints vind je een breed scala aan media van uitzonderlijke kwaliteit. Wij garanderen volledige tevredenheid en voor elke vraag staat de  Pixum klantenservice tot je beschikking.

Pixum en onze fotoproducten kunnen door klanten worden beoordeeld na elke bestelling via het onafhankelijke platform TrustPilot. Het uitstekende gemiddelde cijfer getuigt van de onberispelijke kwaliteit van de aangeboden producten. In de afgelopen 12 maanden hebben Pixum fotoproducten meer dan 1797 beoordelingen. Pixum heeft een gemiddelde waardering van 8,2 van 10 sterren.

Fotograaf? Dan is dit wat voor jou:

Pixum voor professionals

Kies als professioneel fotograaf voor de beste kwaliteit en service. Ontdek de vele voordelen van Pixum als jouw fotoservice.

Pixum voor tentoonstellingen

Plan je volgende tentoonstelling samen met Pixum. Samenwerken met Pixum betekent: Kwaliteit, een breed assortiment, aandacht en ervaring.