Pixum Fotowedstrijd: Magic Moments 2019

De winnaars zijn gekozen! Bekijk het hier...

Pixum Fotowedstrijd 2018: Magic Moments

Bekijk hier de winnaars van Magic Moments 2018, een wedstrijd met meer dan 20.000 inzendingen!

Pixum Fotowedstrijd 2017: Endless Summer

Circa 3.000 deelnemers hebben in 2017 hun mooiste en indrukwekkendste foto's ingestuurd bij de grote internationala Pixum Zomerfotowedstrijd Endless Summer. Hier vind je de winnaars!

Fotowedstrijden van Pixum: fantastische foto's

Pixum organiseert fotowedstrijden waarbij door jullie prachtige foto's worden ingestuurd. Op deze pagina vind je informatie over toekomstige en actueel afgelopen fotowedstrijden.

Magic Moments 2019

Magic Moments 2019: De winnaars zijn gekozen

De internationale fotowedstrijd "Magic Moments 2019" wordt afgesloten met bijna 23.000 ingezonden foto's en bijna 5.000 deelnemers. Pixum bedankt alle deelnemers voor de geweldige inzendingen. In de meest succesvolle Pixum-fotowedstrijd tot nu toe konden deelnemers uit alle Europese landen hun beste motieven in de zes categorieën "Architectuur & Gebouwen", "Close-Up & Macro", "Natuur & Buiten", "Mensen & Portretten", "Huisdieren & Dieren" en "Smartphonefoto's" inzenden. In een uitgebreid selectieproces heeft de jury van deskundigen nu de gelukkige winnaars gekozen. Hier ziet u alle winnaars van de fotowedstrijd 2019.

Winnaar Magic Moments 2019

De winnaar van de fotowedstrijd "Magic Moments 2019" is Carsten S. met zijn foto "Montmartre", genomen in de gelijknamige kunstenaarswijk in Parijs. De hoofdwinnaar weet met zijn foto de schoonheid van de interpersoonlijke ontmoeting vast te leggen. Een unieke scène uit het echte leven met een harmonieuze beeldcompositie. De kijker kan de ogen van een kind voelen stralen.

Verdere winnaars

2e plek

Vosje in de sneeuw

van Susanne S.

3e plek

Man vs. Ocean

van Sjoerd B.

Nature & Outdoors

Fascination Yasur

van Jane B.

Pets & Animals

Life can be hard...

van Kris H.

Smartphone Photos

The Guggenheim

van Victor C.

Architecture & Buildings

Eve, lève-toi

van Eric F.

Close-Up & Macro

Kikker in de Spotlights

van Arjan S.

People & Portraits

Levensvreugde

van Wolfgang K.

Pixum Fotowedstrijd 2018: Magic Moments

Best of 20.000: Pixum selecteert de winnende foto's van de fotowedstrijd "Magic Moments 2018".

Met ruim 20.000 ingezonden foto's en bijna 5.000 deelnemers loopt de internationale fotowedstrijd "Magic Moments 2018" dit jaar ten einde. In de meest succesvolle Pixum-fotowedstrijd tot nu toe konden deelnemers uit alle Europese landen hun beste motieven in de vier categorieën "Lovely Landscapes", "Beautiful Buildings", "Amazing Animals" en "Funny Photos" indienen. De winnende foto's werden geselecteerd door een deskundige jury als onderdeel van een uitgebreid selectieproces. Hier zie je alle winnaars van de fotowedstrijd van dit jaar. Pixum wil graag alle deelnemers bedanken voor hun geweldige inzendingen!

Winnaar Magic Moments 2018

De winnaar van de grote fotowedstrijd "Magic Moments 2018" is Camille Dufosse uit Frankrijk met zijn winnende foto "Secret Place", genomen op het Balearische eiland Ibiza. De winnende foto maakt indruk met zijn uitstekende compositie en legt het lichtspel in de grot op een bijzonder sfeervolle manier vast.

Andere winnaars en categorie winnaars

2e Plek

Matthias Schotthöfer met foto "Nachtflug".

3e plek

Philippe Cabanel met foto "Tendresse".

Lovely Landscapes

Doris List-Winder met foto "Die Schönheit Islands".

Beautiful Buildings

Bernhard Geier met foto "Streets of New York".

Amazing Animals

Romana Ríhová met foto "Bon Appétit, Mate!".

Funny Photos

Mona Lorenz met foto "Say Cheese".

Bonusprijs: Beautiful Buildings

Oliver Kelkar met foto "Blitz Duett".

Bonusprijs: Amazing Animals

Malte Riemer met foto "Du bist keiner von uns".

Pixum Fotowedstrijd 2017: Endless Summer

Endless Summer: 3 duizend deelnemers, 13 duizend foto's

We hebben in 2017 ca. 3.000 deelnemers meer dan 13.000 foto's mogen ontvangen in onze internationale zomerfotowedstrijd Endless Summer. De Pixum Vakjury heeft alle ingezonden foto's bekeken en na een uitgebreid proces de finale keuze weten te maken: Overall Winnaar is Reinhold Fischer met zijn foto "Water mars". Van harte gefeliciteerd! Daarbovenop hebben we per categorie en taal een winnaar uitgekozen. Alle winnende foto's kun je hier bekijken. Pixum bedankt alle deelnemers voor deze wereld aan prachtige foto's!

Winnaar 2017: Endless Summer

De overall winnaar van de grote, internationale Pixum zomerfotowedstrijd Endless Summer was Rheinhold Fischer, met zijn foto "Water mars"! De foto paste niet alleen thematisch, maar had de vakjury ook overtuigt met emotie en compositie.

Winnaars per categorie

Natuurlijke Natuur

Romana Ríhová met foto
"Good morning with my best four-legged friend".

Olijke Ontmoetingen

Jane Bley met foto
"Lebensfreude Pur".

Woelig Water

Nicolai Bruegger met foto
"Sonnenaufgang am Eibsee".

Heilige Hoogtes

Laura Oppelt met foto
"The World at my Feet".

Tof Thuisland

Isabell Nold met foto
"Der Heimat treu".

Doordringende Designs

T. Brandt met foto
"Looping"

Winnaars per taal

Winnaar Deens

Pernille Huge met foto
"Above the sunset".

Winnaar Frans

Hélios Dupin met foto
"Parmi vous".

Winnaar Engels

Leslie Moore met foto
"The Old man and the sea".

Winnaar Italiaans

Daniel Geier met foto
"Goldenes Wirrwarr"

Winnaar Nederlands

Fijda van der Pluym met foto
"Heilig water voor iedereen".

Winnaar Spaans

Serhii Siedykh met foto
"La mariposa hermosa azul".

Geweldige prijzen om te winnen met de fotowedstrijden

De mooiste beelden worden natuurlijk beloond! Bij onze fotowedstrijden kunnen deelnemers o.a. Pixum cadeaubonnen winnen. De winnaars van onze grote fotowedstrijden van deze zomer kunnen uitzonderlijke prijzen winnen, zoals een reis of fotoapparatuur. De fotowedstrijd stelt verschillende thema's voor en voor elk thema wordt één categoriewinnaar gekozen. In 2016 werden trouwens de top 50 door de jury geselecteerde foto's getoond in het centraal station te Keulen, in het kader van de internationaal gerenommeerde fotomanifestatie Photokina.

Het beste voor je foto's

De beste kwaliteit voor je foto's

Pixum biedt een groot aantal producten voor het afdrukken, tentoonstellen en delen van je foto's. Het aanbieden van de beste kwaliteit producten en service is een integraal onderdeel van ons werk. Zo is het Pixum Fotoboek is al vaak in de prijzen gevallen, evenals onze Pixum Wanddecoratie. Met name voor fotoprints vind je een breed scala aan media van uitzonderlijke kwaliteit. Wij garanderen volledige tevredenheid en voor elke vraag staat de  Pixum klantenservice tot je beschikking.