Wij werken veilig verder voor jou
Wij werken veilig verder voor jou

Op deze pagina vind je actuele informatie over hoe wij omgaan met de huidige situatie.

Meer lezen

Ontwerp & bestel verder met Pixum

Foto's van gedeelde ervaringen wekken de mooiste herinneringen op en verbinden ons met onze favoriete mensen. Het ontwerpen en cadeaudoen van persoonlijke fotoproducten is daarom in elke situatie iets heel bijzonders. En natuurlijk kun je dit gewoon blijven doen met Pixum.

Vanwege de huidige omstandigheden kunnen er vertragingen optreden bij onze productie en/of de levering. Neem graag contact op met de klantenservice.

Wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijke cadeaus en herinneringen veilig naar jou en jouw dierbaren worden gestuurd. Daarom hebben we al in een vroeg stadium alle noodzakelijke stappen ondernomen om de gezondheid van onze medewerkers in de huidige situatie te beschermen en tegelijkertijd een zorgvuldige productie en levering aan jou - onze klant - te garanderen.

FAQ - Vraag en antwoord

Kan ik gewoon bij Pixum bestellen?

Onze productievestigingen zijn goed gepositioneerd in heel Europa. Zelfs als een van de locaties helemaal niet of onvolledig produceert, kunnen bestellingen rechtstreeks elektronisch worden doorgestuurd naar andere locaties en van daaruit worden verstuurd. Daarnaast werken we in een strikt gescheiden ploegensysteem in onze productie om het risico voor de medewerkers zo laag mogelijk te houden.

Zoals gebruikelijk kun je alle Pixum Fotoproducten vanuit huis ontwerpen en bestellen: via onze website, onze Fotowereld Software en ook met de Pixum App. Als afleveradres bevelen we momenteel een thuisadres aan (in tegenstelling tot bijv. een werkadres).

Duurt de levering langer?

In het geval van levering door de door ons ingeschakelde pakketdienst kan er onder bepaalde omstandigheden sprake zijn van iets langere levertijden van ongeveer een dag. Alle dienstverleners werken echter nog steeds betrouwbaar en doen er alles aan om uw bestelling op tijd te leveren.

Kan ik worden geïnfecteerd via fotoproducten?

De producten en de verpakking vormen geen risico op virussen. De hygiënemaatregelen in onze locaties en verzendingscentra zijn aangescherpt en de naleving ervan wordt regelmatig gecontroleerd. De ontvangst van verpakkingen en producten wordt door de deskundigen als veilig beschouwd. Meer informatie vind je op de website van o.a. het RIVM, Belgium.be en de World Health Organisation.

Hoe beschermt Pixum haar medewerkers en producten?

De meeste van ons die vooral computerwerk doen, hebben de mogelijkheid dit vanuit huis te doen (deze tekst is bijvoorbeeld vanuit huis geschreven en online gezet). Mochten we toch om de een of andere reden op kantoor zijn, dan zorgen we ervoor dat we voldoende afstand tot elkaar houden en mondkapjes dragen. In onze productie werken we in een strikt gescheiden ploegensysteem om het risico voor de medewerkers zo laag mogelijk te houden. Met deze en vele andere maatregelen doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers beschermd zijn en dat jouw fotoproducten nog steeds kunnen worden besteld en geleverd.

Toch nog vragen? Onze klantenservice zit voor je klaar

Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Contact