Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu

Foto van BMX legende Vic Murphy op canvas

Dit is een foto op canvas in het formaat 60◊90 cm wat wij als sfeermaker aan de muur in ons thuiskantoor hebben opgehangen. Ik vind fotodoeken een geweldige uitstraling hebben. Daarnaast zijn de doeken ook in hoge mate UV-bestendig en vormen zij met overige canvas kunstobjecten met of zonder omlijstingen een mooi geheel.

De BMX sport is heel belangrijk in mijn huishouden en deze foto van BMX legende Vic Murphy (Perfect tabletop San Diego, 1993 gefotografeerd door © Brad McDonald) is ťťn van mijn man's favoriete afbeeldingen. Ik vind het leuk als iedereen iets bijdraagt aan de aankleding van de kamers in het huis om zo een personal touch te geven aan het geheel. Jouw passies weerspiegelen namelijk een deel van jouw persoonlijkheid, en daar geven de foto's die jij als wanddeco selecteert, op hun buurt weer uiting aan. De afbeelding van Vic Murphy vereeuwigd op canvas, hangt nu dus met trots aan de muur tussen de overige foto's van het hele gezin.

Mijn persoonlijke wanddecoratie-tip

De foto op canvas hangt heel eenvoudig aan een spijker in de muur met een haak in het houten frame van de canvas geschroefd. Als aanbeveling kan ik meegeven: Zorg ervoor dat het materiaal en het formaat goed past bij de inrichting en de plaatsing zodat iedereen volop mee kan genieten van jouw meest dierbare herinneringen.

Blogger Sophie Zeiss sophiagaleria.de

Nu je eigen wanddecoratie maken

Foto op canvas afdrukken bij Pixum

Maak van jouw eigen foto een echt kunstwerk! Laat je foto's bij Pixum afdrukken op hoogwaardig canvas en decoreer je muren met je mooiste herinneringen.

Inspiratie & tips

Tips en trucs voor het inrichten van je wanddecoratie

Wij hebben verschillende tips klaarstaan voor het inrichten van jouw huis, waardoor Pixum Wanddecoratie een elementair bestandsdeel wordt van jouw gezellige huishouden.