Alle Pixum Fotoboeken in één overzicht
Alle Pixum Fotoboeken in één overzicht
Omdat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien, hebben wij een overzicht gemaakt van al onze fotoboeken. Stel met de filters jouw ideale fotoboek samen!

Pixum Fotoboek

Begin nu en ontwerp je eigen fantastische Pixum Fotoboek. Selecteer grootte, kaft, papiersoort en -formaat en het ontwerpen kan direct beginnen.
Filter
Resultaten filteren
Liggend, staand of vierkant
Formaat
Kaft
Papiersoort
Binding

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

Vind het Pixum Fotoboek dat bij jou past

Pixum Fotoboeken kun je maken in vijf formaten: mini, klein, groot, XL en XXL. Afhankelijk van je formaat kun je dan weer kiezen uit vijf verschillende kaften, zes verschillende papiersoorten, drie verschillende soorten (vierkant, liggend en staand) en dan zijn er ook nog eens vier verschillende soorten bindingen! Heel veel getallen, heel veel keuze.

Daarom hebben wij voor jou alle Pixum Fotoboeken in een duidelijk overzicht gezet. Je kunt zelf de lijst filteren, zodat je alleen de Pixum Fotoboeken te zien krijgt waar je in geïnteresseerd bent. Als je jouw boek hebt uitgekozen, krijg je vervolgens de mogelijke ontwerpopties te zien. Veel plezier bij het samenstellen van jouw ideale Pixum Fotoboek!

Kies uit zes papiersoorten voor je Pixum Fotoboek

Bij Pixum heb je keuze uit zes verschillende papiersoorten voor je fotoboek, afhankelijk van het gekozen fotoboekformaat. De papiersoorten zijn onderverdeeld in premium papier en fotopapier. Voor beide papieren zijn drie verschillende afwerkingen mogelijk: zijdeglans, hoogglans en extramat.

Lees meer over onze papiersoorten, zoals papierdikte en andere voordelen: Pixum Fotoboek papiersoorten.

Pixum tip

Platliggende binding bij alle boeken met fotopapier

Alle fotoboeken met een fotopapier-variant krijgen bij Pixum automatisch een platliggende (of lay-flat) binding. Dat betekent dat er nagenoeg geen vouw zichtbaar is tussen de linker- en rechterpagina. Dit is de perfecte keuze voor panoramafoto's of bijvoorbeeld voor een trouwalbum die je open wilt laten liggen als decoratie.

Meer informatie over onze kaften

Onze verschillende kaften en bindingen

 • Hardcover met lijmbinding

  Hardcover met lijmbinding

  Onze hardcover met lijmbinding is in zeven formaten verkrijgbaar, en bestaat uit stevig karton wat opgeleukt kan worden met jouw foto's en teksten. Wanneer je een fotoboek met premium papier wilt bestellen is de hardcover met lijmbinding de perfecte keuze, dat resulteert in een stevig en duurzaam fotoboek.

 • Hardcover met platliggende binding

  Hardcover met platliggende binding

  De platliggende binding krijg je zodra je een fotoboek met fotopapier bestelt. Bij het maken van het fotoboek worden de pagina's in het midden plat gevouwen, waardoor ze extreem vlak over de rug liggen. Door deze platliggende binding kun je jouw foto's ideaal over twee pagina's verspreiden, zonder ook maar iets van je foto te verliezen in de vouw. Je kunt bij Pixum kiezen uit vijf verschillende formaten voor de hardcover fotoboeken met fotopapier en platliggende binding.

 • Softcover met lijmbinding

  Softcover met lijmbinding

  De softcover bestaat uit flexibel karton, dat je kan ombuigen. De duurzame voor- en achterkant kun je individueel ontwerpen met foto's en teksten.

  Dit Pixum Fotoboek wordt door middel van speciale lijm in elkaar gezet. Daarbij worden de losse bladzijdes aan de rug aan elkaar gelijmd.

 • Schrift met geniete kaft

  Schrift met geniete kaft

  Een Pixum Fotoboek met geniete cover is licht, handig en kun je zonder problemen meenemen. Je kunt de voor- en achterkant individueel ontwerpen. Je Pixum Fotoboek wordt aan de rug met twee nietjes met elkaar verbonden. Deze binding is simpel, snel en handig.

Laat je inspireren voor je eerstvolgende Pixum Fotoboek

Oogstrelende blikvangers

Verrijk je hardcover kaft met een gouden-, zilveren- of effectopdruk.

Ideaal als cadeau

Maak je Pixum Fotoboek af met een mooie cadeaubox.

Cliparts & nog veel meer

Ontwerp je individuele kunststuk met cliparts en illustraties.

Laat je creativiteit met je op de loop gaan

Ontdek unieke mogelijkheden voor je herinneringen in je Pixum Fotoboek.

Unieke voorbeelden van klanten

Laat je door Pixum Fotoboeken van klanten inspireren.