Fotoboek kopen bij Pixum

Gemakkelijk en snel jouw fotoboek kopen bij Pixum. Het samenstellen van een fotoalbum met jouw mooiste herinneringen was nog nooit zo leuk!

Jouw kortingscode* is:
34689897878886A

Fotoboek kopen bij Pixum voor bijzondere gelegenheden

Een fotoboek kopen is een geweldig idee wanneer je een cadeau nodig hebt voor een speciale gelegenheid. Of het nou is om een bruiloft of jubileum op prachtige wijze vast te leggen, als een mooie herinnering aan een feestje, of om het eerste jaar van je kind te documenteren in een baby fotoboekje - voor elke gelegenheid kun je een fotoboek kopen.

Gemakkelijk en snel een fotoalbum samenstellen

Hoewel het heel leuk is om te knippen en plakken met foto's in een fotoalbum, kun je ook gewoon een fotoboek ontwerpen en kopen met evenveel creativiteit. Het maken van insteekalbums is vaak heel veel werk. Met een Pixum Fotoboek krijg je met veel minder moeite een nog mooier resultaat. Met de Pixum Fotowereld software kun je al jouw foto's gemakkelijk en snel in een schitterend fotoboek verwerken.

Pixum tip

Fotoboek kopen als jaaroverzicht
Je kunt voor elke gelegenheid een fotoboek kopen. Denk bijvoorbeeld ook aan een foto-jaarboek waarin je het hele jaar hebt vastgelegd in foto's. Ook perfect voor jubilea.

Eindeloze creativiteit met jouw fotoboek

Hoe persoonlijk jouw fotoboek wordt ligt helemaal in jouw eigen handen! In de Pixum Fotowereld software heb je enorm veel keuze aan designs, cliparts en lay-outs. Bij het ontwerpen van je fotoboek kun je ook speciale dingen invoegen die je bij een normaal fotoalbum nooit zou kunnen inplakken. Het is bijvoorbeeld mogelijk een landkaartje in te bouwen van de plaats waar de foto is genomen. Er is zelfs de mogelijkheid een filmpje in je fotoboek te zetten, door middel van een QR-code! Je kunt natuurlijk ook een fotoboek kopen met lege pagina's waarin jezelf nog dingen plakt, zoals losse foto's, maar ook treinkaartjes of bonnetjes.

Het fotoboek kopen dat jij wilt

Wanneer je bij Pixum jouw fotoboek ontwerpt kun je kiezen uit een heel scala aan formaten, groottes, papiersoorten en kaften. Je kunt jouw fotoboek kopen in maten mini tot XXL, in staand, liggend en vierkant formaat. Daarbij heb je keuze uit vijf verschillende hoogwaardige papiersoorten en allerlei verschillende kaften. Je kunt onder andere een fotoboek kopen met hardcover of softcover omslag, maar met ook linnen of kunstleer!

Andere interessante links

Inspiratie

Inspiratie voor je fotoboek

Je wilt een fotoboek kopen, maar zoekt nog inspiratie? We hebben een paar leuke ideeŽn voor je online gezet!

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over het Pixum Fotoboek:
Zo bestel je een Pixum Fotoboek

Fotoboek maken: zo gaat dat bij Pixum

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online-Editor

  • Online opslag van projecten en foto's
  • Zonder download
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Fotowereld Software

  • Grenzeloze ontwerpopties
  • Alle Pixum Fotoboeken beschikbaar
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum App

  • Altijd en overal
  • Verbinding met clouds