Inspiratie voor jouw Pixum fotokalender

Laat je inspireren door talloze ideeën rondom onze fotokalenders!

Kalenders ontdekken

Verrassingen geven: Fotokalender als cadeaubon

Tegoedbonnen zijn de klassiekers als het gaat om geschenken: er is nauwelijks een betere manier om iemand te verrassen, zonder dat je een zeer specifiek product koopt. Om te zorgen dat je niet alleen een suf stuk papier gaat geven, maak je gewoon van een Pixum fotokalender een tegoedbon.

Pixum - altijd de mooiste foto's

Het ontwerp: grote design variatie

Om een individuele tegoedbonkalender te maken, kan je bijna elk van de kalender formaten van Pixum kiezen. Dit hangt vooral af van wat de rol van foto's en afbeeldingen spelen in de algemene lay-out. Met een geschikte foto om te selecteren kunt je de tegoedbon visueel aantrekkelijk presenteren (voeg bijvoorbeeld een foto van een wilde slederit toe aan het vervoerbewijs).

Zo kunt je bijvoorbeeld een kalender A4 gebruiken, plaats je een hoge resolutie foto aan elke kant en vervolgens vul je die aan met een toegevoegde tekst waarin je je tekst van de cadeaubon plaatst.

Pixum tip

Gebruik een professioneel Pixum ontwerp, waar je alleen maar foto's hoeft toe te voegen. Afhankelijk van de ontvangende persoon kies je tussen meer conservatieve of oogverblindend kleurrijke varianten.

Op creatieve wijze je herinneringen vasthouden

Iedere maand een nieuwe verrassing

Als je wilt dat jouw fotokalender een succesvol presentje wordt, verras je de ontvanger op elke kalenderpagina, zoals elke maand, met een tegoedbon. Dit is vooral geschikt voor het seizoen, bijvoorbeeld:

  • Juli: uitje naar het strand of naar een zwembad
  • Januari: ritje met een slee
  • Februari: Poffertjes en warme chocolademelk
  • September:Samen tuinieren
  • Mei: Een dagje naar een pretpark
  • April:Samen naar de dierentuin

Of je nu gemeenschappelijke activiteiten gebruikt of hulp bij klusjes in plaats daarvan is volledig afhankelijk van de ontvanger zoals kind, grootouders of partner.

Pixum tip

Als meerdere partijen iets samen zouden willen doen, kan je iedereen een eigen pagina geven, zo geef je iedereen een eigen bon.

Tips & Service

Pixum Fotokalenders: technische tips

Een maken van een kalender kan heel eenvoudig of heel complex. Lees hier de ontwerptips van Pixum:

Vraag de experts

Voor vragen over onze producten staat onze klantenservice voor je klaar.

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum
Jouw traject naar je fotoproduct: Eenvoudig en snel

Online-Editor

Snel en eenvoudig ontwerpen. Of het nu met de PC, tablet of mobiel is, je kunt je Pixum fotoproduct vanaf elk apparaat ontwerpen en bestellen.

Pixum Fotowereld Software

Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ontwerp je fotoproduct offline. Met de talrijke achtergronden, cliparts en lay-outs leg je de laatste hand aan je fotoproduct.

Pixum Apps

Ontwerp je Pixum Fotoboek op elk gewenst moment, vanaf elke gewenste plek met de Pixum apps. De gratis Pixum apps zijn er voor iOS, Android en Apple TV.

Jouw aanmelding van de Pixum nieuwsbrief

Met de aanmelding van de gepersonaliseerde Pixum nieuwsbrief accepteer je het privacybeleid. Afmelden gaat eenvoudig via de afmeldlink die in elke nieuwsbrief staat of met een e-mail aan service@pixumcom.