Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke en competente klantenservice staat graag voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(50 ct per gesprek)

Tips voor je Pixum Fotokalender

Bekijk de tips voor het ontwerpen van je Pixum Fotokalender. Zo krijg je een perfecte begeleiding door het hele jaar!

Fotokalenders ontdekken

Pixum Fotokalenders: Tips en trucs

De Pixum Fotokalender is een heel bijzonder en persoonlijk cadeau, voor je familie en vrienden, of natuurlijk voor jezelf! Wat is er nou leuker dan voor elke maand ťťn of meer van je favoriete foto's te zien? Bij Pixum heb je een heel scala aan mogelijkheden voor het ontwerpen van je kalender. Lees onze kalendertips en ontdek hoe je het meeste haalt uit je kalender. Wil je meer een praktische kalender, of eerder een kalender ter decoratie? Met deze tips maak je de perfecte fotokalender voor jou!

Ontwerp je geheel persoonlijke fotokalender: van decoratieve wandkalenders en praktische bureaukalenders tot overzichtelijke jaarplanners, bij Pixum vind je wat je zoekt. Zo kun je de individuele pagina's voorzien van grote foto's of collages van meerdere foto's en daarmee je mooiste herinneringen verzamelen in een jaaroverzicht. Met de Pixum Fotowereld Software kun je zelfs geheel eigen designs ontwerpen, maar je kunt ook onze mooie thema-designs gebruiken. Met staande en liggende wandkalenders in de formaten A2, A3 en A4, verjaardagskalenders, jaarplanners en bureaukalenders tot je beschikking, vindt iedereen de fotokalender die bij hem of haar past bij Pixum. Ontdek dus nu snel onze kalendertips om te leren hoe je jouw kalender perfect vormgeeft.

Ontdek de Pixum Fotokalenders

Pixum Fotowereld software

Maak gebruik van de Pixum Fotowereld voor het ontwerp van je kalenders en geniet van de vele mogelijkheden en design-templates. Je kunt een project lokaal opslaan, op een later moment verder werken en afsluiten.

De Pixum Fotokalender tip-thema's

Bij het ontwerpen van een fotokalender zijn er meerdere dingen waar je op kunt letten. Hoe plaats je de foto's, welke foto's kies ik Łberhaupt? Hoe bewerk ik foto's voor mijn Pixum Fotokalender? Hoe werk ik met de software? En hoe ontwerp ik de mooiste kalenders om cadeau te doen? Het antwoord op deze, en meer vragen vind je hier in het overzicht:

Meer tips van Pixum

  • Pixum Wanddecoratie tips

    Laat je inspireren en maak van jouw Pixum Wanddecoratie het stralende middelpunt in je woning!

  • Pixum Fotoboek tips

    Ontdek de veelzijdigheid van het Pixum Fotoboek en de Pixum Fotowereld Software.

Ontdek nog meer Pixum Fotokalender tips en ideeŽn

Een fotokalender met foto's van je laatste stedentrip zijn erg geschikt voor een bureaukalender. En de herinneringen van je laatste zomervakantie brengt het hele jaar lang de zon in huis en verkort de wachttijd tot de volgende reis. Het maakt niet of je een persoonlijke fotokalender voor jezelf of voor anderen wilt maken, voor elke gelegenheid vind je het passende thema en motief.

Soorten fotokalenders

Fotokalendertips

Meer fotokalender-ideeŽn