Pixum Fotokalenders

Ontdek al onze fotokalenders en probeer onze tips en trucs meteen uit in de Online Editor of met de Pixum Fotowereld software.

Fotokalenders ontdekken

Fotokalender met spreuken: diepgaand, grappig of creatief?

De Pixum Fotokalender met je eigen, unieke foto's is een ideaal cadeau voor vele gelegenheden. Nog mooier wordt de kalender, als je het gehele ontwerp aanvult met passende spreuken of wijsheden. Welke teksten zijn geschikt voor een fotokalender? Op deze pagina geven wij een aantal tips ter inspiratie.

Pixum - altijd de mooiste foto's

Idee # 1: Levenswijsheid

Levenswijsheden drukken in slechts een paar woorden uit wat ons beweegt en wat we maar al te vaak niet echt uitleggen. Deels zijn het quotes van bekende persoonlijkheden, maar vaak ook de traditionele volkswijsheden. Zij zijn het best geschikt voor diepgaande foto's, zwart-wit portretten en dromerige landschappen.

Voorbeelden:

 • Hoe hoger je vliegt, hoe kleiner je lijkt voor de mensen die niet kunnen vliegen. (Friedrich Wilhelm Nietzsche)
 • De meeste zekere manier om te slagen is om het nog een keer te proberen. (Thomas Alva Edison)
 • Niemand verdwaalt op een rechte weg. (Johann Wolfgang von Goethe)

  Idee #2: Grappige spreuken voor jouw fotokalender

  Vooral in de winter kunnen grappige spreuken de kou snel verdrijven. Zelfs een kleine Google-zoekopdracht zou genoeg moeten zijn om een enorme keuze van geschikte aforismen te vinden.

  Tips & Service

  Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum
  Op creatieve wijze je herinneringen vasthouden

  Pixum tip

  Kleine kinderen treffen vaak erg grappige uitspraken. Hou die vast om te gebruiken bij een kalenderontwerp voor de kinderen.

  Fotocollage als wanddecoratie

  Haal het meeste uit je Pixum fotoproducten

  Pixum Fotowereld Software

  De meeste ontwerpopties heb je op de computer. Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ontwerp je fotoproduct offline. Met talrijke achtergronden, cliparts en lay-outs leg je de laatste hand aan je fotoproduct.

  Pixum App

  Voor gemak en flexibiliteit op je smartphone. Ontwerp je Pixum Fotoproduct op elk moment, waar je ook bent, met de Pixum App.