Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Pixum Fotokalenders

Ontdek al onze fotokalenders en probeer onze tips en trucs meteen uit in de Online Editor of met de Pixum Fotowereld software.

Fotokalenders ontdekken

De mooiste onderwerpen voor jouw keukenkalender

De typische keukenkalender biedt volop ruimte voor aantekeningen en kan verfraaid worden met mooie kleine foto's. Met Pixum kun je jouw familiekalender een onderwerp geven. Welke onderwerpen passen in een keukenkalender? Wij stellen er een paar voor.

Pixum - altijd de mooiste foto's

Natuurlijk is het aan jouw persoonlijke smaak welke onderwerpen je wilt gebruiken voor de kalender. Om jouw keuze een beetje makkelijker te maken, hebben we een aantal ideeŽn voor je:

  • Culinair genot: neem een kijkje bij de designs en achtergronden van Pixum:hete peper, geurige koffiebonen, sappig fruit of een goed glas wijn: afbeeldingen van hoge kwaliteit en zeer aantrekkelijk.
  • Familie: wat is meer geschikt voor een familiekalender als magische foto's van de familie onderdeel ervan kunnen zijn? Maak zo'n soort kalender bij voorkeur samen met jouw kinderen.
  • Recepten: combineer jouw favoriete recepten met veel detailfoto's van de gerechten.
  • Seizoenkalender: maak je eigen seizoenkalender, door het samenvoegen van beelden van de groenten- en fruitsoorten van de betreffende maand in een collage.
  • Natuur:vul jouw keukenkalender met grote kleurenfoto's van jouw tuin of de vrije natuur.

Tips & Service

Pixum Fotokalenders: technische tips

Een maken van een kalender kan heel eenvoudig of heel complex. Lees hier de ontwerptips van Pixum:

Vraag de experts

Voor vragen over onze producten staat onze klantenservice voor je klaar.

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum
Op creatieve wijze je herinneringen vasthouden

Zo maak je een Pixum keukenkalender

Zowel in de Pixum Online Designer als in de Pixum Fotowereld software kun je kiezen uit tal van ontwerpen die de ideale basis voor jouw fotokalender bieden. Als alternatief open je een lege kalender en ben je volledig vrij in het kiezen van de achtergrondkleur en de plaatsing van de foto's.

Pixum tip

Per pagina kan je zoveel beelden en aanvullende tekstvelden toe voegen als je wilt. De keukenkalender is een handige overzichtkalender om afspraken en verjaardagen bij te houden. Meer ruimte voor al je mooiste foto's bieden onze wandkalenders.