Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu
Pixum Fotokalenders
Maak een fotokalender met je eigen foto's - zo heb heb je altijd een blik op je mooiste momenten.

Kalendersoorten in alle maten

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum
Papiersoorten voor Pixum fotokalenders

 • Fotopapier hoogglans

  Pixum Fotokalender op glanzend fotopapier

  De foto's worden belicht en ontwikkeld op professioneel 230 g/mē fotopapier. Het papier is lichtbestendig en stabiel. Een extra railtje verleent de kalender extra stevigheid. De ongelooflijk briljante kleuren zijn het bijzondere kenmerk van deze fotokalender op glanzend fotopapier.

 • Premium papier edelmat

  Pixum Fotokalender op edelmat premium papier.

  De Pixum fotokalender op edelmat premium papier van 260 g/mē dikte.

 • Premium papier hoogglans

  Pixum Fotokalender op glanzend premium papier

  Deze Pixum fotokalender op stevig glanzend premium papier van 250g/mē dikte laat je foto's stralen. De speciale coating verleent de kalender een bijzonder hoogwaardig uitzien en beschermt tegelijkertijd tegen vuiltjes en vocht.

 • Premium papier zijdeglans

  Pixum fotokalender op zijdeglans premium papier

  Het premium papier zijdeglans is met 250 g/mē bijzonder stevig. Het zijdeglans oppervlak nodigt iedere kijker uit door deze fotokalender te bladeren. Fotokalenders op zijdeglans premium papier zijn duurzaam, uv-bestendig met briljante kleuren.

Instructies en tips voor het maken van een kalender

Ontwerpen met cliparts, achtergronden en kaders

In de Pixum Fotowereld Software kun je je fotokalender in een handomdraai opvrolijken door het invoegen van Cliparts, achtergronden en kaders.

Pixum tip van de dag

7

Fotokalender-vragen en antwoorden

Ik ben op zoek naar een familie-kalender. Kan ik die bij Pixum als fotokalender maken?
Met de Pixum Fotowereld software kan je een individuele familie-kalender ontwerpen. Om lekker veel ruimte voor alle afspraken te hebben adviseren wij de "kalender dubbel" te kiezen. Bij de basis-design-selectie kies je voor een vrij op te maken kalender. Kies bij de indelingen nu een "familiekalender". 
Een jaar vol onvergetelijke herinneringen en een prachtig cadeau voor je hele familie en natuurlijk voor jezelf.

Pixum Fotokalenders

Een jaar vol onvergetelijke herinneringen en een prachtig cadeau voor je hele familie en natuurlijk voor jezelf.

Zo krijg jij jouw Pixum Fotokalender in handen

Ontwerp jouw fotokalender 2019 met onze online-designer, software of app

De Pixum Fotokalender is origineel, persoonlijk en uniek. Er zijn drie verschillende manieren om een kalender te maken. Wil je vooral snel zijn, maak dan gebruik van onze online-designer, rechtstreeks op onze website. Aanzienlijk meer ontwerpmogelijkheden biedt echter de Pixum Fotowereld software. En wie graag met zijn tablet een telefoon werkt kan met onze Pixum Fotoboek app een fotokalender aanmaken.

Snel en eenvoudig: Maak je fotokalender met de online designer rechtstreeks op de Pixum Website

De online-designer start je direct bij het product of hier per klik. Selecteer het gewenste product, de grootte en het formaat, papiersoort en afwerking, je favoriete design en de startmaand. Upload je foto's en vul daarmee de fotovelden op de kalenderpagina's. Speel met kleuren en lay-outs.

De designer op de website is geschikt voor het snelle ontwerpen van een fotokalender en biedt een kleinere keuze aan opties en designmogelijkheden vergeleken met de software. Je kunt gebruikmaken van de meest populairste templates en je kunt verschillende achtergrondkleuren kiezen. Wil je meer ontwerpopties en indelingen gebruiken, adviseren wij je de Pixum Fotowereld software te downloaden.

Voor grenzeloze ontwerp-opties: Maak een fotokalender met de Pixum Fotowereld software

De Pixum Fotowereld software installeer je binnen enkele minuten op je computer en kun je direct opstarten. De software is uiteraard gratis. Met de software heb je bijna grenzeloze ontwerp-mogelijkheden. Je kunt alle bij Pixum beschikbare fotokalenders naar jouw eigen wensen maken. Naast de gewone kalenders voor eigen ontwerp kun je kiezen uit een aantal designkalenders. Onze schoolagenda en de foto-jaarplanner A4 zijn momenteel alleen beschikbaar in de Pixum Fotowereld software

Je kunt meerdere kolommen invoegen, waar je verjaardagen of andere evenementen zelfs met eigen fotootje in kunt zetten en de kalenderpagina's opvrolijken met extra achtergronden, indelingen, cliparts en kaders. Jij maakt je fotokalender gewoon helemaal zelf - en wij zorgen voor de perfecte druk.

Met telefoon op tablet: Maak een fotokalender met de Pixum Fotoboek App voor Android en iOs

Wist je al, dat je jouw fotokalender ook met je smartphone of tablet kunt ontwerpen? Download en installeer hiervoor de gratis Pixum Fotoboek App voor Android of iOs in de Google Play Store of bij Apple iTunes. Uiteraard kun je hiervoor alle kiekjes van het toestel gebruiken!

Pixum Fotokalender 2019 van de prijswinnaar

Pixum gebruikt voor fotokalenders, net als bij alle andere producten, alleen hoogwaardige materialen en briljante drukmethodes, zodat we altijd de beste kwaliteit kunnen bieden: echte Pixumkwaliteit. Daarvoor werd Pixum ook al meermaals met internationale prijzen beloond, waaronder van fotoMAGAZIN, DigitalPHOTO en Connected.

Fotokalenders zelf maken voor elke gelegenheid

Pixum Fotokalenders kun je maken voor elke gelegenheid. Niet alleen zijn ze een perfect sinterklaas- of kerstcadeau, maar je kunt zo ook de meest originele verjaardagskalender maken met jouw eigen foto's. Zo kun je bij elke maand de passende gezichtjes toevoegen. Dit is overigens ook altijd een ideaal cadeau voor een bruiloft of een house-warming!

Pixum Fotowereld Software

Ontwerp jouw fotokalender met onze Pixum Fotowereld software en profiteer van talrijke extra opties, zoals cliparts, kaders en achtergronden. Je werkt offline en bestelt en uploadt de kalender pas online, als je klaar bent.