Wenskaarten met je eigen foto maken

Er zijn verschillende aanleidingen een kaartje te versturen. Of het nu een uitnodiging is voor een verjaardag of jubileum, een trouwdag of... zomaar. Je kunt je kaartje heel persoonlijk en uniek maken door er eentje te maken met je eigen foto. Dat gaat heel eenvoudig bij Pixum. Lees hieronder meer over de verschillende soorten kaarten die je kunt ontwerpen.


Verjaardagskaart maken

Hiep hiep hoera, er is er één jarig. Een leuke traditie is het versturen van verjaardagskaarten aan de jarige job. Je kunt eentje kopen in de winkel, maar leuker is er een kaart zelf te maken van je eigen foto's. Dat gaat eigenlijk makkelijk. Lees hier meer over het maken van een verjaardagskaart.


Verhuiskaarten maken

Een verhuizing is vaak een heel gedoe. En dan moet je ook nog verhuiskaarten versturen. Gelukkig maakt Pixum het je makkelijk en leuk. Door het gebruik van je eigen foto's als verhuiskaart verstuur je persoonlijk en unieke kaarten. De ontvanger zullen je nieuwe adres niet snel vergeten. Bekijk hier meer over het maken van verhuiskaarten.


Trouwkaarten ontwerpen

De trouwdag is een speciale dag. Daar horen ook speciale trouwkaarten bij, want je wilt de genodigden wel iets bijzonders sturen. Doe dit dan met een eigen foto van jullie beiden. Een persoonlijke trouwkaart makk je heel eenvoudig bij Pixum. Lees tips en trucs hoe je de mooiste trouwkaarten kunt ontwerpen.


Geboortekaartjes maken

Bij het versturen van geboortekaartjes wil je natuurlijk iets bijzonders versturen. Doe dat dan met een mooie foto! Heel eenvoudig met je online een prachtig geboortekaartje bij Pixum. Lees ook het artikel over geboortekaartjes maken. Hier staan enkele tips, hoe je een unieke kaart kunt maken.


Onze klanten over de Pixum Fotokaarten

Kaartjes maken voor je familie en vriendin gaat vandaag de dag erg makkelijk. Helemaal bij Pixum. Kwestie van uploaden en bestellen. Top!
Minke, Drachten

Hoogwaardige kwaliteit, dat zijn de kaartjes met foto die je kunt bestellen bij Pixum. Ben altijd tevreden.
Bert, Huizen

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »