IDEEňN VOOR JE FOTO JAARKALENDER 2024
IDEEňN VOOR JE FOTO JAARKALENDER 2024

Ontwerp je eigen kalender met foto voor 2024, die je het hele jaar door begeleid. Laat je inspireren door onze ontwerpmogelijkheden!

Maak nu je jaarkalender

IdeeŽn voor jouw jaarkalender

Zelf ontworpen fotokalenders zijn niet alleen een leuke en praktische decoratie voor in de woonkamer of de keuken. Met je eigen wandkalender, bureaukalender of fotokalender heb je tegelijkertijd je leukste herinneringen in het zicht.

In deze Pixum Kalender tip verraden we je een aantal van onze beste ideeŽn voor het ontwerpen van je gepersonaliseerde fotokalender.

Perfect zelfgemaakt

Met jouw fotokalender het hele jaar genieten

Maak je eigen seizoenskalender. Vul de wintermaanden met foto's in de sneeuw, foto's van winterse landschappen of een mooie zonsopkomst. Voor december past een kerstige foto met bijvoorbeeld een kerstboom of kiekje van een kerstmarkt.

Het voorjaar leent zich perfect voor kleurrijke foto's van de eerste bloemen, groene bomen of een paar leuke sfeerbeelden van Pasen. In de zomer zijn de foto's van je laatste vakantie de perfecte keuze. En in de herfst ga je voor kleurrijke bladeren.

Kleine kunstenaars: Meesterwerken van je kinderen in de kalender
Happy Birthday: Jaarkalender met verjaardagen

Kleine kunstenaars: Meesterwerken van je kinderen in de kalender

Transformeer je A4 fotokalender in een kleurrijke verjaardagskalender. Maak voor iedere maand een collage van alle foto's van de jarigen in die maand.

Je kunt de kalender ook nog meer personaliseren door de naam en datum of een kleine anekdote toe te voegen. Heb je meer plek nodig? Kies dan voor een groter formaat en ga voor de A3 kalender.

Zijn je kinderen, kleinkinderen, nichtjes of neefjes kleine kunstenaars die de mooiste tekeningen maken? Scan ze in en tover ze om in een kleurrijke wandkalender in onze Online Editor.

Kan je niet kiezen welke tekeningen je in de kalender wil plaatsen? Geen probleem - het is uiteraard mogelijk om per bladzijde meerdere foto's toe te voegen.

Gratis sjabloon voor de jaarkalender

Met dit sjabloon ontwerp je in een handomdraai een mooie jaarkalender voor jou en je familie! Download 'm nu gratis en bewerk je kalender in de Pixum Fotowereld Software.

Unieke jaarkalenders knutselen: creatieve ideeŽn

Je kunt je eigen fotokalender uiteraard met je lievelingsfoto's maken. Het is overigens ook mogelijk om een creatief thema te kiezen en de losse maanden in de jaarkalender op elkaar af te stemmen. Er zijn talloze mogelijkheden om jouw fotokalender extra speciaal te maken. We helpen je graag op weg met een paar kalendertips.

Je mooiste herinneringen: Jaarkalender met bijzondere momenten
Wijsheden: Met foto's en spreuken het jaar door

Je mooiste herinneringen: Jaarkalender met bijzondere momenten

Maak je jaarkalender niet alleen met je mooiste foto's, maar voeg ook een leuke spreuk of grappige anekdote toe. Kies bijvoorbeeld voor januari een sfeervolle landschapsfoto en voeg een citaat van een bekende dichter of wetenschapper toe.

Het kan natuurlijk ook leuk zijn om een eigen citaat of van de persoon op de foto toe te voegen. Zo komt deze herinnering helemaal tot leven. Meer tips vind je op onze pagina over fotokalender spreuken.

Kijk in het nieuwe jaar terug op het vorige. Maak een gepersonaliseerde jaarkalender met je eigen foto's van het afgelope jaar. Gebruik voor verschillende ontwerpmogelijkheden in de Pixum Fotowereld Software en voeg belangrijke feestdagen of data toe aan je wand- of bureaukalender. Laat je creativiteit de vrije loop en maak gebruik van de verschillende cliparts, achtergronden en maskers.

Gratis sjabloon - Familiekalender voor het nieuwe jaar

Ontwerp met dit gratis sjabloon jouw eigen familiekalender - download 'm nu en bewerk je kalender met je eigen foto's in de Pixum Fotowereld Software.

Do it yourself

Analoge herinneringen in je jaarkalender

Knutselen je kinderen graag? Of heb je nog concertkaartjes als herinnering aan je laatste concert? Of zin om zelf nog iets te knutselen wat je aan het afgelopen jaar herinnert?

Plak deze herinneringen in je bestelde kalender. Houd er bij het ontwerpen rekening mee dat je ruimte vrij houdt voor deze elementen en voeg bijvoorbeeld een passende foto toe van dat ene concert van afgelopen jaar of een foto van je kinderen die knutselen.

Dat beetje extra

Wandkalender A4 met houten lijst

 • mooie lijst voor de kalenderspiraal
 • FSCģ-gecertificeerd hout
 • met gaatje aan de achterkant om makkelijk op te hangen

De meeste populaire fotokalenders

Wandkalender A4 staand
 • Premium papier zijdeglans
 • Formaat: 21◊29,7 cm
Wandkalender A3 liggend
 • Premium papier zijdeglans
 • Formaat: 42◊29,7 cm
Bureaukalender groot
 • Premium papier zijdeglans
 • Formaat: 21◊21 cm

*incl. btw, excl. verzendkosten

Fotoproducten voor gezelligheid

Foto's online bestellen
Foto's online bestellen

Ontdek fotoafdrukken in verschillende formaten en bestel ze direct online. We ontwikkelen foto's altijd in de beste kwaliteit en dat kan in veel varianten.

Foto op canvas zelf ontwerpen
Foto op canvas zelf ontwerpen

Ontwerp jouw eigen foto op canvas bij Pixum! Waarom? Bij Pixum krijg je de beste afdruk op topkwaliteit linnen, dat handgespannen wordt op een FSC-gecertificeerd houten spieraam.

Fotocollage maken
Fotocollage maken

Fotocollage met een verzemeling van foto's ontwerpen - ontdek nu de mogelijkheden van onze wanddecoratie en ontwerp canvas & co. met een collectie van je favoriete foto's.

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum
Pixum Bestelwijzen

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online Editor

  • Snel en gemakkelijk:

   Ontwerp je Pixum producten snel en direct via onze website.

  • Perfect voor:

   Gemakkelijk cadeautjes ontwerpen met weinig foto's.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Pixum Fotowereld Software

  • Talrijke mogelijkheden:

   Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten.

  • Perfect voor:

   Wanneer je meer opties wilt en veel foto's wilt gebruiken.

  nu ook voor
  OS X en Linux

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotoboek App

  • Comfortabel ontwerpen:

   Ontwerp jouw Pixum Fotoproducten direct vanuit je luie stoel, met tablet of smartphone.

  • Perfect voor:

   Onderweg fotoproducten ontwerpen met foto's van je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android