Jaarkalender 2024 met foto's maken

Jaarkalender 2024 met foto's maken

 • Maak je persoonlijke kalender voor het komende jaar
 • Start eenvoudig & snel direct met het ontwerpen
 • Nu vanaf ¤ 7,95 maken
Jaarkalender ontwerpen

Zo ontwerp je jouw eigen foto jaarkalender

Een overzicht van het hele jaar hebben is altijd handig - of het nu gaat om het overzichtelijk weergeven van de vakantieplanning op kantoor of om belangrijke verjaardagen in de familie niet te vergeten. De fotokalender als jaarkalender vormt hiervoor de perfecte basis - en dat ook nog met je favoriete persoonlijke foto's.

Hier laat Pixum zien, hoe je een mooie jaarkalender kunt ontwerpen en personaliseren!

Persoonlijke jaarkalender ontwerpen
Maak je eigen kalender

Persoonlijke jaarkalender ontwerpen

Jouw persoonlijke kalender kun je in een paar stappen en met een beetje creativiteit gemakkelijk ontwerpen:

 1. Ontwerp jouw kalender in de Fotowereld Software of in de app. Alternatief kun je jouw jaarkalender perfect zelf online in de online editor ontwerpen.
 2. Kies het type kalender en het formaat voor de jaarkalender - bijvoorbeeld een wandkalender.
 3. Upload je foto's en plaats ze op de gewenste positie op de kalender.
 4. Geef je jaarkalender een persoonlijke titel en pas, indien gewenst, het design of de afzonderlijke foto's aan.
 5. En klaar is jouw kalender voor het nieuwe jaar! Leg je jaarplanner vervolgens in het winkelwagentje en sluit je bestelling daar af.

De meeste populaire fotokalenders

Wandkalender A4 staand
 • Premium papier zijdeglans
 • Formaat: 21×29,7 cm
Wandkalender A3 liggend
 • Premium papier zijdeglans
 • Formaat: 42×29,7 cm
Bureaukalender groot
 • Premium papier zijdeglans
 • Formaat: 21×21 cm

*incl. btw, excl. verzendkosten

Jaarkalender voor elke smaak en elke ruimte
Jouw kalender voor het hele jaar

Jaarkalender voor elke smaak en elke ruimte

Personaliseerbare foto-jaarkalenders van Pixum zijn verkrijgbaar in tal van formaten en soorten. In eerste instantie heb je de keuze tussen bureaukalenders en wandkalenders. Denk na waar jouw foto's het beste tot hun recht komen en kies het passende type kalender.

Bij alle kalendertypes kun je kiezen tussen verschillende designs, die je meestal ook nog individueel kunt aanpassen. Zo zorg je ervoor dat jouw foto's uitstekend tot hun recht komen.

Alle foto-jaarplanners van Pixum worden op mat, 250 g/m² zwaar premium papier geprint, waardoor ze bijzonder robuust zijn en het jaar met gemak overleven.

De finishing touch van je jaarkalender
Jaarplanner afronden

De finishing touch van je jaarkalender

Zodra je jouw foto's hebt geüpload, sleep je ze naar de placeholders van je fotokalender. Nu kun je elke foto afzonderlijk bewerken, als je dat al niet eerder hebt gedaan. Je kunt foto's bijvoorbeeld bijsnijden, draaien, met een filter bewerken of de helderheid ervan aanpassen.

Test gemakkelijk verschillende designs voor je kalender, om te kunnen vergelijken welke kalender je het mooiste vindt. Als je het niet gelijk weet, kun je een versie opslaan en een andere jaarplanner ontwerpen. Al je creatieve werken worden bij de het vormgeven in de online editor in jouw Pixum Account opgeslagen en kunnen op een later tijdstip weer worden bekeken.

Familiekalender als jaarkalender maken
Jaarkalender voor de hele familie

Familiekalender als jaarkalender maken

In de familiekalender kun je verjaardagen en andere bijzondere gelegenheden zoals doopfeesten, bruiloften, eerste schooldagen of vakantiedagen invullen. Aangezien de afspraken voor de hele familie kunnen worden ingedeeld, kies je bijvoorbeeld een layout waar je een foto van elk familielid plaatst. Verdere tips voor het ontwerp van een familiekalender vind je in de bijdrage familieplanner ontwerpen.

Bovendien kun je de kalenderpagina individualiseren met foto's. Voeg bijvoorbeeld in je vakantieweek een mooie strandfoto of een panorama van een berglandschap toe. De foto's kun je heel klein maken. Echter niet zo klein, dat ze in een regel passen. Het kleinste fotoformaat strekt over ongeveer vier regels en iets meer dan een kolom.

Gratis sjabloon - Familiekalender voor het nieuwe jaar

Ontwerp met dit gratis sjabloon jouw eigen familiekalender - download 'm nu en bewerk je kalender met je eigen foto's in de Pixum Fotowereld Software.

Vakantiekalender voor de jaarlijkse planning

Jaarkalender als vakantieplanner op kantoor

Hiervoor is de muurkalender perfect als layout voor het kantoor. Voeg als cover van de kalender je bedrijfslogo toe. De overige velden vul je met verschillende kleuren en de namen van de medewerkers. Later schrijf je in de bijbehorende kleuren de vakantiewensen van de collega's voor dat jaar op. Op die manier kun je deze zonder problemen rangschikken, zonder dat je in de kalender zelf de namen moet vermelden.

Met frisse moed aan het nieuwe jaar beginnen

Schoonmaakschema integreren in de jaarkalender

Een schoonmaakschema zorgt voor de goede vrede in (bijna) iedere woongemeenschap of studentenhuis. In een oogopslag wordt duidelijk wie aan de beurt is met stofzuigen, afwassen of opruimen. Ontwerp bijvoorbeeld een muurkalender met foto's van de huisgenoten en omrand deze dan met een bepaalde kleur. Met dezelfde kleur markeer je in de kalender, op welk dagen deze persoon poetsdienst heeft.

Met de mooiste seizoenen

Tuinkalender als jaarkalender maken

Gras maaien, heggen snijden, plantjes planten, bodem voor het perkje voorbereiden... er valt veel te doen in de tuin. In een jaarkalender als tuinkalender kun je de betreffende werkzaamheden markeren - zo zie je in een oogopslag, wat je binnenkort moet doen. In plaats van foto's kun je ook een QR-code gebruiken, waarachter zich korte video's of teksten voor nog meer uitleg voor de tuinwerkzaamheden bevinden.

Pixum wenst je veel plezier met het ontwerpen van jouw persoonlijke jaarkalender!

Gratis sjabloon voor de jaarkalender

Met dit sjabloon ontwerp je in een handomdraai een mooie jaarkalender voor jou en je familie! Download 'm nu gratis en bewerk je kalender in de Pixum Fotowereld Software.

Misschien vind je dit ook leuk

Fotojaarboek maken

Van het overzicht tot de lay-out - zo ontwerp je een persoonlijk fotoboek - met ontwerptips en ideetjes voor in onze gratis fotoboek software.

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online-Editor

  • Eenvoudige bediening
  • Direct online ontwerpen
  • Geen installatie van software
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Pixum Fotowereld Software

  • Bijna grenzeloze ontwerpopties
  • Offline ontwerpen
  • Nog meer fotoboek-opties

  nu ook voor
  OS X en Linux

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum App

  • Gemakkelijke bediening
  • Altijd en overal ontwerpen
  • Directe toegang tot je smartphonefoto's

  nu ook voor
  Android