Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu
Pixum Fotokalenders

Ontdek al onze fotokalenders en probeer onze tips en trucs meteen uit in de Online Editor of met de Pixum Fotowereld software.

Fotokalenders ontdekken

Passende designs en achtergronden voor jouw fotokalenders-thema

Geef jouw passie voor eten weer met esthetische opnames van jouw favoriete gerechten in een speciale keukenkalender. Verfraai je werkplaats thuis of op kantoor met foto's van je laatste zomervakantie met een bureaukalender, wandkalender of jaarkalender.

Benadruk het thema van jouw fotokalender met een speciaal design

Om het thema van jouw fotokalender te benadrukken zijn er vele verschillende achtergronden beschikbaar in de Pixum Fotowereld Software onze gratis fotoboek software. Of het nu gaat om eten, vakantie, tuin of bruiloft, ťťn van de 28 thema's is zeker de juiste keuze voor jouw kalender. De software kan gratis gedownload worden op Pixum.nl / Pixum.be en maakt jouw oorspronkelijke kalender zoals jij dat wenst. Voordeel is dat je de producten van de Pixum Fotowereld Software permanent kunt opslaan en opnieuw kunt beginnen op elk gewenst moment. Je hebt geen tijdsdruk en kunt dus beginnen op elk gewenst moment of verder gaan om een project te voltooien.

Pixum Fotowereld software

Maak gebruik van de Pixum Fotowereld voor het ontwerp van je kalenders voor nog meer offline-mogelijkheden en design-templates.

Interesses en thema's voor veel verschillende gebieden

CreŽer je eigen agenda op basis van je persoonlijke interesses en ideeŽn en geef jouw foto's met de brede keus van thematische achtergronden een uitgekiend ontwerp.

Pixum tip

 • Niets is zo leuk om te zien als een kind tijdens de groei. Selecteer foto's van de laatste 12 maanden, zodat je de ontwikkeling van jouw kleine spruit weer de revue kan laten passeren.
 • Geef een fotokalender voor een zilveren of gouden bruiloft met beelden van de afgelopen decennia. Verfraai de pagina's met bijpassende achtergronden over de het thema Jubileum.
Als je de gratis aanpasbare variant van de keukenkalender kiest, heb je een groot deel van de geselecteerde achtergrond tot jouw beschikking, omdat het beeld slechts een kleine ruimte inneemt. Andere fotokalenders worden in eerste instantie ontworpen met als doel de foto's de hele kalenderpagina te laten vullen. Als je meer achtergrond wilt, klik dan opnieuw op de afbeelding en sleep deze naar ťťn van de hoeken naar de gewenste grootte. Gebruik de pijltjes op het toetsenbord, zo kan je de positie ook bepalen. Hierdoor is een optimale afweging tussen voor- en achtergrond mogelijk.

Pixum Bestelwijzen

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online-Designer

  • Snel en gemakkelijk:

   Ontwerp je Pixum producten snel en direct via onze website.

  • Perfect voor:

   Gemakkelijk cadeautjes ontwerpen met weinig foto's.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotowereld Software

  • Talrijke mogelijkheden:

   Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten.

  • Perfect voor:

   Wanneer je meer opties wilt en veel foto's wilt gebruiken.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotoboek App

  • Comfortabel ontwerpen:

   Ontwerp jouw Pixum Fotoproducten direct vanuit je luie stoel, met tablet of smartphone.

  • Perfect voor:

   Onderweg fotoproducten ontwerpen met foto's van je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android