Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu
Fotokalender maken

Ontwerp gemakkelijk een persoonlijke kalender met jouw eigen foto's.

Naar het kalenderoverzicht

Verjaardagen met foto in een Pixum Kalender zetten

Hoe ouder je wordt, hoe meer verjaardagen er komen die je moet onthouden. De eigen broer krijgt kinderen, je neef trouwt opnieuw en je hebt steeds meer eigen vrienden. En er zijn er waarvan je de verjaardag vergeet en pas de dag er na denkt aan feliciteren. Bespaar jezelf het gevoel een belangrijke datum over het hoofd te hebben gezien. Hoe? Dit werkt het beste met een verjaardagskalender van Pixum!

*incl. btw, excl. verzendkosten

Zo voeg je verjaardagen toe aan een Pixum fotokalender

Zorg ervoor, dat de gratis Pixum Fotowereld software geÔnstalleerd is op jouw computer. Stap voor stap leidt de software je via het ontwerpproces tot aan de winkelwagen, waar jij je bestelling definitief kunt plaatsen

Selecteer eerst bij de "Producten" een kalender formaat dat jou bevalt. Als je vervolgens een vrij gekozen basisontwerp kiest, heb je de mogelijkheid tot het invoeren van alle verjaardagen van jouw naasten. Je hoeft er alleen maar ervoor te zorgen dat jouw geselecteerde kalender-formaat de verjaardagen ook kan tonen. Dit zie je zowel tijdens de preselectie, als je met je muis over de desbetreffende ontwerp gaat, of door te kijken naar de preview. Eenmaal ingevoerde verjaardagen worden opgeslagen door de Pixum Fotowereld Software en voor toekomstige fotokalenders gebruikt, als je op de functie hebt geklikt. Dus als in de geselecteerde stijl niet wordt weergegeven dat verjaardagen mogelijk zijn, selecteer je gewoon een ander ontwerp en verjaardagen zijn weer zichtbaar. In dit voorbeeld hebben wij een klassieke wandkalender in A3 formaat liggend met glanzend fotopapier geselecteerd, maar er zijn nog een hele boel andere varianten beschikbaar.

Tips en trucs voor het decoreren van je muren

Laat je inspireren en maak Pixum Wanddecoratie een onmisbaar onderdeel van je inrichting!

Plaats een foto van de jarige in de kalender

Veel kalenderformaten maken het niet alleen mogelijk om de naam van de jarige in te voeren, maar bieden ook de mogelijkheid om een foto bij de desbetreffende dag intevoegen. Zo zie je op het eerste gezicht wie je deze maand mag feliciteren. En als je drie neven hebt die Jan heten, dan is een vergissing uitgesloten.

Foto's kan je met naam in de Pixum Fotowereld software importeren, ze worden zelfs bij design-wijzigingen opgeslagen.

Pixum tip

 • Voeg bij de naam tussen haakjes nog het geboortejaar toe. Zo weet je meteen hoe oud de jarige wordt en of het misschien om een jubileum gaat.
 • Gebruik oude kinderfoto's of foto's van jonge kinderen. Laat jezelf en anderen op jouw opa?s verjaardag glimlachen met een foto van toen hij 18 was.
Net zo als bij alle andere vrij te ontwerpen kalenders kan je iedere maand andere foto's invoegen, en je kalender opvrolijken met een passende achtergrondkleur en verfraaien met leuke cliparts.

Pixum Bestelwijzen

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online-Designer

  • Snel en gemakkelijk:

   Ontwerp je Pixum producten snel en direct via onze website.

  • Perfect voor:

   Gemakkelijk cadeautjes ontwerpen met weinig foto's.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotowereld Software

  • Talrijke mogelijkheden:

   Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten.

  • Perfect voor:

   Wanneer je meer opties wilt en veel foto's wilt gebruiken.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotoboek App

  • Comfortabel ontwerpen:

   Ontwerp jouw Pixum Fotoproducten direct vanuit je luie stoel, met tablet of smartphone.

  • Perfect voor:

   Onderweg fotoproducten ontwerpen met foto's van je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android