Verjaardagskalender maken: 20% korting
Verjaardagskalender maken: 20% korting

Bijvoorbeeld een verjaardagskalender in keukenkalendermodel, nu voor slechts ¤ 7,99 i.p.v. ¤ 9,99

Jouw kortingscode* is:
3576853545A28BE
Kalender maken

Kies één van onze vele fotokalenders:

*incl. btw, excl. verzendkosten

Pixum Fotowereld Software

Pixum Fotowereld Software

Download de gratis Pixum Fotowereld Software. Zo heb je de allermeeste opties voor het maken van jouw verjaardagskalender.

Dit zeggen onze klanten over Pixum Verjaardagskalenders:
Verjaardagskalender maken met jouw foto's

Een verjaardagskalender is een handig hulpje om nooit meer de verjaardag van je familie en vrienden te vergeten. Het is natuurlijk mogelijk om een kant-en-klare verjaardagskalender in de winkel te kopen, maar het is nog veel leuker om zelf een verjaardagskalender met je eigen foto's te maken! Leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven!

Zelf een verjaardagskalender maken met foto's geeft een persoonlijke draai aan je verjaardagskalender. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om elke maand de jarige op de maandfoto te zetten, de gekste foto van je huisdier of de mooiste natuurfoto van je vakantie. Bij elke blik op je eigen persoonlijke verjaardagskalender word je telkens weer herinnerd aan de dierbare personen en momenten in je leven, en zo wordt je ook nog eens herinnerd aan de verjaardagen die er aan komen!

Eeuwigdurende verjaardagskalender

Je kunt met de Pixum Fotowereld software voor de desktop (Windows, MacOSX en Linux) een eeuwig durende verjaardagskalender maken:

 1. Kies in de software jouw kalender naar keuze
 2. Bij het openen van het product heb je een grote keuze uit kalendaria
 3. Bij elk product zitten er enkele kalendaria tussen zonder dagen. Als je een daarvan kiest dan heb je een verjaardagskalender die je elk jaar kunt gebruiken
 4. Optioneel kun je nog het jaartal op de eerste pagina naar een niet bedrukbaar gedeelte verschuiven. Dit kan alleen als je voor een creatieve kalender heeft gekozen
 5. Ook is het leuk om een verjaardagskalender met foto's als cadeau te geven. Een persoonlijk cadeau voor bijvoorbeeld een bruidspaar, je familie, een verjaardag, een collega, of je beste vrienden. Een creatief en origineel cadeau voor vele gelegenheden!

Fotokeuze voor de verjaardagskalender

Het maken van een verjaardagskalender met foto's begint met het uitzoeken van de foto's die je wilt gebruiken. Als je een keuze hebt gemaakt, kun je eenvoudig de foto's uploaden. Let bij het kiezen van de foto's goed op de kwaliteit van de foto's die je wilt gebruiken. Bij een lage kwaliteit foto kan bij uitvergroting soms wazigheid ontstaan. Het is dan misschien verstandig om een andere foto te kiezen. Na het kiezen van de foto's die je wilt gebruiken kun je een kalenderdesign uitkiezen en beginnen met het ontwerpen van je eigen verjaardagskalender.

Nu verjaardagskalender maken in de editor »

Bekijk als je klaar bent een voorproefje van het eindresultaat, zodat je een goed beeld krijgt hoe de verjaardagskalender er in het echt uit komt te zien. Zo ben je er zeker van dat de verjaardagskalender er precies zo uitziet als jij het hebben wilt! Een kalender maken met foto's is snel en eenvoudig. Kies een stijl die bij jou past door een kalenderdesign te kiezen en je eigen foto's toe te voegen. Zo heb je heel gauw een leuke verjaardagskalender voor jezelf of een origineel cadeau voor iemand anders!

De verjaardagskalender van Pixum is een prachtige manier om de verjaardagen van familie en vrienden bij te houden en van jouw foto's te genieten. Een Pixum verjaardagskalender heb je al vanaf ¤ 9,99 en dat is zónder je kortingscode!

Prijswinnaar
Topkwaliteit
 • Hoogwaardige materialen
 • Briljante kleuren
 • Regelmatige kwaliteitscontrole
Snelle bezorging
Bestellingen bij Pixum worden veilig en snel bezorgd door onze postpartners.
Veilige betaling
 • iDEAL
 • Creditcard
 • Achteraf betalen
 • PayPal

Vergeet nooit meer verjaardagen: een Pixum verjaardagskalender maken

Een verjaardag is makkelijk te vergeten - te laat feliciteren kan heel gênant zijn. Met een verjaardagskalender zal dat niet meer gebeuren, want dan hou je altijd zicht op alle verjaardagen van familieleden, vrienden en kennissen.

Eeuwigdurende kalender = meerdere jaren te gebruiken

Kalenders hebben een groot nadeel: omdat de verdeling van de week ten opzichte van de dagen elk jaar anders is, is de kalender al na een jaar achterhaald. Voor een verjaardagskalender is dat niet praktisch want die wil je voor meerdere jaren gebruiken.

Daarom biedt Pixum je de mogelijkheid om jouw fotokalender op basis van een eeuwigdurende kalender te creëren. Dit elimineert de toewijzing van de maand aan de dagen per week en de kalender blijft zijn waarde houden. Zodat je hem makkelijk enkele jaren kunt gebruiken.

Ontwerpideeën en thema's voor de verjaardagskalender

Verfraai jouw verjaardagskalender met leuke ideeën:

 • Collage: vul elk maandblad met foto's van de jarige kinderen. Als je ze allemaal goed kent, kun je ze allemaal bij elkaar op één foto schieten. Of je maakt gewoon een collage van afzonderlijke foto's.
 • Verjaardagsfoto's: download voor elke verjaardag een foto van de jarige. Deze wordt vervolgens in de kalender naast elke datum geplaats. Hoe dit werkt kan je hier nalezen: Verjaardagskalender met foto's van de jarigen.
 • Decoratie: voor de betreffende maanden, kun je de kalender later verfraaien met decoratief materiaal, bijvoorbeeld een gedroogd herfstblad in september of grassprietjes in juni.

Vat nu alle verjaardagen van vrienden en familieleden samen en vereeuwig ze in een Pixum verjaardagskalender - je zult versteld staan hoe makkelijk het werkt!