Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu
Verjaardagskalender maken: 20% korting

Bijvoorbeeld een verjaardagskalender in keukenkalendermodel, nu voor slechts ¤ 7,99 i.p.v. ¤ 9,99

Jouw kortingscode* is:
3576853545A28BE
Kalender maken

Kies één van onze vele fotokalenders:

*incl. btw, excl. verzendkosten

Dit zeggen onze klanten over Pixum Verjaardagskalenders:
Verjaardagskalender maken met jouw foto's

Een verjaardagskalender is een handig hulpje om nooit meer de verjaardag van je familie en vrienden te vergeten. Het is natuurlijk mogelijk om een kant-en-klare verjaardagskalender in de winkel te kopen, maar het is nog veel leuker om zelf een verjaardagskalender met je eigen foto's te maken! Leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven!

Zelf een verjaardagskalender maken met foto's geeft een persoonlijke draai aan je verjaardagskalender. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om elke maand de jarige op de maandfoto te zetten, de gekste foto van je huisdier of de mooiste natuurfoto van je vakantie. Bij elke blik op je eigen persoonlijke verjaardagskalender word je telkens weer herinnerd aan de dierbare personen en momenten in je leven, en zo wordt je ook nog eens herinnerd aan de verjaardagen die er aan komen!

Nu verjaardagskalender maken in de editor »

Ook is het leuk om een verjaardagskalender met foto's als cadeau te geven. Een persoonlijk cadeau voor bijvoorbeeld een bruidspaar, je familie, een verjaardag, een collega, of je beste vrienden. Een creatief en origineel cadeau voor vele gelegenheden!

Fotokeuze voor de verjaardagskalender

Het maken van een verjaardagskalender met foto's begint met het uitzoeken van de foto's die je wilt gebruiken. Als je een keuze hebt gemaakt, kun je eenvoudig de foto's uploaden. Let bij het kiezen van de foto's goed op de kwaliteit van de foto's die je wilt gebruiken. Bij een lage kwaliteit foto kan bij uitvergroting soms wazigheid ontstaan. Het is dan misschien verstandig om een andere foto te kiezen. Na het kiezen van de foto's die je wilt gebruiken kun je een kalenderdesign uitkiezen en beginnen met het ontwerpen van je eigen verjaardagskalender.

Bekijk als je klaar bent een voorproefje van het eindresultaat, zodat je een goed beeld krijgt hoe de verjaardagskalender er in het echt uit komt te zien. Zo ben je er zeker van dat de verjaardagskalender er precies zo uitziet als jij het hebben wilt! Een kalender maken met foto's is snel en eenvoudig. Kies een stijl die bij jou past door een kalenderdesign te kiezen en je eigen foto's toe te voegen. Zo heb je heel gauw een leuke verjaardagskalender voor jezelf of een origineel cadeau voor iemand anders!

De verjaardagskalender van Pixum is een prachtige manier om de verjaardagen van familie en vrienden bij te houden en van jouw foto's te genieten. Een Pixum verjaardagskalender heb je al vanaf ¤ 9,99 en dat is zónder je kortingscode!

Prijswinnaar
Topkwaliteit
  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Regelmatige kwaliteitscontrole
Snelle bezorging
Bestellingen bij Pixum worden veilig en snel bezorgd door onze postpartners.
Veilige betaling
  • iDEAL
  • Creditcard
  • Achteraf betalen
  • PayPal