Pixum logo
020 22 55 122Klantenservice
Inloggen

20 x 20 cm

  Vierkante foto op canvas met een foto van opa en kleinkind
  Deze afbeelding is een voorbeeld.

  Foto op canvas

  Maat: 20×20 cm

  4.8 (4) Reviews

  Formaat: Vierkant

  Productbeschrijving

  De vierkante foto op canvas in 20x20 cm is de perfecte keuze voor jouw foto's. Dankzij het professionele Inkjet printproces word je foto een visuele highlight in je interieur. Deze kleine creatie heeft een mooie grootte om bijvoorbeeld een plank of in een nisje mee op te fleuren. Ook kan je meerdere soorten wanddecoratie met dit formaat combineren.

  Materiaal: linnen mix
  Materiaalsterkte: 2 cm houten spieraam
  Kwaliteitskenmerk: het canvasdoek wordt met de hand op het spieraam gespannen
  Printmethode: professionele inkjet

  Tip: Pixum Foto's op canvas wegen nauwelijks iets en zijn daarom ideaal voor lichte muren, zoals bijvoorbeeld in oudere gebouwen. Dit betekent dat ze ook in extra grote formaten geschikt zijn om aan bijna elke muur opgehangen te worden.

  Canvas is een weefsel gemaakt van natuurlijke vezels, zoals katoen, dat op een stevig houten spieraam wordt gespannen. De doeken met een hoge kwaliteit worden gekenmerkt door een katoengehalte van meer dan 50%. De canvasdoeken van Pixum bestaan voor 65% uit katoen en voor 35% uit polyester en worden in Europa geproduceerd volgens de beste normen. De fijne linnenstructuur en de matte look geven je foto een schilderijachtig effect.

  Dankzij onze professionele inkjet printmethode met 12 kleuren straalt jouw canvas van de muur door de briljante kleuren en ziet je foto er hoogwaardig uit. De inkjet printmethode is een inkjettechnologie waarbij individuele kleurdruppels op een printmateriaal wordt gespoten zonder het oppervlak aan te raken. Hierdoor kunnen we printresultaten in een bijzonder hoge resolutie realiseren.

  Voor onze spieramen gebruiken we echt dennen- en vurenhout uit duurzame bosbouw, wat zorgt voor hoge stabiliteit en een lange levensduur. Je foto op canvas wordt op een spieraam (frame) met een dikte ca. 2-4 cm gespannen. Dit betekent dat ca. 3-5 cm van je foto wordt omgevouwen. Let er bij het ontwerpen van het canvas op dat er zich geen belangrijke elementen van je foto in dit uitvouwgebied bevinden.

  Klanten-reviews: Foto op canvas

  4.8 (4 reviews)
  5 Ster(ren)
  75 %
  4 Ster(ren)
  25 %
  3 Ster(ren)
  0 %
  2 Ster(ren)
  0 %
  1 Ster(ren)
  0 %
  Naar verificatie van klantenreviews
  Eric21.02.2020

  “Product was 100% OK”

  Verder lezen
  Paul01.09.2019

  “mooi product!”

  Verder lezen
  Coby10.06.2017

  “duidelijk en scherp”

  Verder lezen
  Michele23.01.2017

  “Het resultaat was goed. Let op dat de frame 2 cm is. Ga er zeker van uit dat de kwaliteit zeer goed is!”

  Verder lezen

  Tips & Inspiratie

  Wanddecoratie op canvas collage met zomerfoto's

  Zelf een fotocollage ontwerpen

  Maak snel en gemakkelijk een gepersonaliseerde fotocollage van je mooiste foto's op een materiaal naar keuze - eventueel met bijpassende tekst en achtergrond.

  Foto op canvas met lentebeeld in ambiance

  Foto's op canvas in één overzicht

  Ontdek de eigenschappen en voordelen van de Pixum foto op canvas - van de beste kwaliteit tot de grote keuze aan formaten.

  Verlichte foto op canvas met een foto van een besneeuwd huis

  Verlicht je foto op canvas

  Laat je foto op canvas stralen! In onze DIY tip geven we je een makkelijke tutorial om je Pixum Foto op canvas in het juiste licht te zetten.