Je kortingscode luidt*:

34689897878886A

¤ 10 voordeel op je eerste fotoboek

Houd unieke herinneringen voor altijd vast. Laat je foto's stralen in een prachtig Pixum Fotoboek.

Naar het fotoboekoverzicht »

Pixum Fotowereld Software download nu starten

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card

Pixum Fotoboek klein (vierkant)

Het kleine Pixum Fotoboek op premium papier. Praktisch om overal mee naartoe te nemen.

vanaf ¤ 10,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek klein

Pixum Fotoboek groot (staand)

Het Pixum Fotoboek A4 staand. Keuze uit vele covers en papiersoorten.

vanaf ¤ 17,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek groot

Pixum Fotoboek XXL (liggend)

het Pixum Fotoboek XXL liggend. T/m 154 pagina's ruimte voor al jouw lievelingsfoto's.

vanaf ¤ 59,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek XXL

Gratis online fotoalbums

Gratis online fotoalbum met 1 GB gratis opslagruimte. Foto's uploaden en deel ze met vrienden.

Gratis

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar jouw online fotoalbum

Van de foto's van je baby een fotoboek maken

Een thematisch fotoboek van je baby kan een prachtige manier zijn om mooie herinneringen te helpen bewaren. Of het nu de eerste is of de derde, er is geen mooier onderwerp dan je eigen baby. Foto's van de kleine schat zijn meestal ruim voorhanden. Een gebrek aan foto's kan je dus in elk geval niet er van weerhouden.Fotoboek makenHet is een goed idee om het album chronologisch te ordenen. Gebruik het begin van het boek om de spanning vóór de geboorte vast te leggen. Op de eerste pagina's zou zelfs een foto van de echo kunnen worden geplaatst. Een foto van de lege babykamer is ook leuk.

Leuke aanvullingen en tips

Door het boek heen zijn foto's van de baby's eerste keren erg geschikt. Eerste lach, eerste fles, eerste vaste voedsel, et cetera. Ook speciale gelegenheden zijn heel mooi in het baby fotoboek. Bijvoorbeeld de doping van je baby, een bijzonder uitje of verjaardag. Tussen je foto's vind je vanzelf de prachtigste foto's van de kleine. Onregelmatige witte ruimtes tussen de foto's leiden meestal niet tot een mooi fotoboek. Het lijkt al gauw erg rommelig en onprofessioneel. Aan de andere kant ziet een overvol fotoboek met strak in rijtjes gezette foto's er te druk, en te georganiseerd uit. Probeer de foto's smaakvol en gelijkmatig te verdelen met voldoende witruimte er tussen. Controleer de layout nog een keer voor het afdrukken. Schrijf je teksten in het fotoboek? Controleer die dan ook voor het afdrukken. Of beter nog, laat een ander er ook naar kijken. Een spelfout achteraf ontdekken, is erg vervelend.

Een handafdruk van de kleine op de cover of op een van de voorste pagina's is een leuke personalisering. En later erg grappig om te zien voor de volwassen baby. Ook een geboorte certificaat kan een leuke aanvulling zijn. Wil je het album in de toekomst aan je kind geven? Overweeg dan om twee fotoalbums te maken. Het kan een erg leuk en speciaal cadeau zijn op latere leeftijd. Als je er twee van hebt, kun je er zelf een houden. In het drukke alledaagse leven rond een nieuwe baby merk je het niet, maar in het boek zie je later goed hoe snel hij of zij opgroeide. En dan heb je rustig de tijd om ervan te genieten.

Maak een Pixum Fotoboek is een prachtige manier om babayfoto's tastbaar te maken. Onze klanten zijn het hier mee eens. Op consumentenportaal Trustpilot hebben 1797 klanten ons beoordeeld met een 8,2 van maximaal 10 . Een Pixum Fotoboek heb je al vanaf ¤ 7,95.

* De kortingscode is geldig t/m 31-01-2019 en geldt voor ¤ 10 voordeel op de productwaarde van de fotoboeken. De korting is exclusief verzendkosten volgens de prijslijst. De kortingscode geldt alleen voor nieuwe klanten en is eenmaal geldig per huishouden, bestelling en adres. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk.