Je kortingscode luidt*:

34689897878886A

¤ 10 voordeel op je eerste fotoboek

Houd unieke herinneringen voor altijd vast. Laat je foto's stralen in een prachtig Pixum Fotoboek.

Naar het fotoboekoverzicht »

Pixum Fotowereld Software download nu starten

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card

Pixum Fotoboek klein (vierkant)

Het kleine Pixum Fotoboek op premium papier. Praktisch om overal mee naartoe te nemen.

vanaf ¤ 7,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek klein

Pixum Fotoboek groot (staand)

Het Pixum Fotoboek A4 staand. Keuze uit vele covers en papiersoorten.

vanaf ¤ 15,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek groot

Pixum Fotoboek XXL (liggend)

het Pixum Fotoboek XXL liggend. T/m 154 pagina's ruimte voor al jouw lievelingsfoto's.

vanaf ¤ 59,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek XXL

Gratis online fotoalbums

Gratis online fotoalbum met 1 GB gratis opslagruimte. Foto's uploaden en deel ze met vrienden.

Gratis

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar jouw online fotoalbum

Kookboek maken van een Pixum Fotoboek

Koken is tegenwoordig hot. Op de televisie wisselen de kookprogramma's elkaar in hoog tempo af en zijn de koks de nieuwe sterren, de celebrities. Hoe kun je hier nog iets aan toevoegen?Fotoboek makenDoor zelf anders te gaan koken of door nieuwe recepten te proberen. Op de derde plaats door te experimenteren en zelf nieuwe recepten samen te stellen. Vergeet niet op te schrijven wat u doet, zodat u het waar nodig kunt bijstellen. Door alles te noteren bouwt u bovendien uw eigen receptenlijn op. Op die manier zal stap voor stap uw eigen kookboek ontstaan. Niet zo zeer bedoeld om uit te geven, maar als leukigheid.

Als u een twintigtal recepten bijeen hebt waarbij ook rekening is gehouden met de diverse gangen, is een logische volgende stap om elke maaltijd te bereiden en er steeds een foto van te maken wanneer een gerecht klaar is. Zo hebt u na enige tijd twintig recepten compleet met foto's. Laat nu uw kookboek maken als fotoboek en voilà: u hebt uw eigen boek met zelfbedachte recepten. Dit kunt u cadeau doen aan familie, vrienden en bekenden, vergezeld van een mooie fles wijn.

Van je lekkerste recepten maak je een fotoboek

Stelt u zich eens voor dat u en uw partner worden uitgenodigd om bij vrienden te komen eten. Het menu hebben ze zorgvuldig samengesteld en alles is afkomstig uit uw eigen kookboek. Tijdens het eten wisselt u ervaringen uit die betrekking hebben op de door u bedachte recepten over de samenstelling, rijkheid en smaak. Sta daarbij vooral open voor suggesties, want u kunt weliswaar uw eerste fotoboek niet meer veranderen maar wellicht hebt u de smaak te pakken en gaat u met boek twee aan de slag.

Wie weet staan er op uw boekenrek in de keuken straks meer kookboeken van uzelf dan van anderen en gebruiken steeds meer vrienden, familie en bekenden uw recepten. Een kookboek maken als fotoboek zal niet lucratief worden, maar misschien houdt u er uiteindelijk wel de basiskosten aan over. Zo kan het een hobby worden die niets kost omdat u geen boeken meer weggeeft, maar omdat men ze bij u bestelt. Hobbykok, schrijver en uitgever in één. Had u dat zelf ooit gedacht of voor mogelijk gehouden? Ga vandaag nog aan de slag met een kookboek maken als fotoboek. Het plezier dat dit oplevert staat in geen enkele verhouding tot de kosten. Dus niet wachten, maar doen!

Het Pixum Fotoboek is een prachtige manier om jouw foto's tastbaar te maken. Onze klanten zijn het hier mee eens. Op consumentenportaal Trustpilot hebben 1797 klanten ons beoordeeld met een 8,2 van maximaal 10 . Een Pixum Fotoboek heb je al vanaf ¤ 7,95.

* De kortingscode is geldig t/m 31-12-2018 en geldt voor ¤ 10 voordeel op de productwaarde van de fotoboeken. De korting is exclusief verzendkosten volgens de prijslijst. De kortingscode geldt alleen voor nieuwe klanten en is eenmaal geldig per huishouden, bestelling en adres. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk.