Fotokalender
20% korting
Pixum Fotokalender met 20% korting

Bijvoorbeeld: Wandkalender A4
slechts ¤ 11,99 i.p.v. ¤ 14,99

Naar het fotokalenderoverzicht »

Je kortingscode* luidt:

3576853545A28BE
Nu ontwerpen
Kalender A4 (staand)

Kalender A4 (staand) vanaf ¤ 14,99**

De populaire fotokalender A4 met individueel te ontwerpen voorkant. Keuze uit veel layouts en designs.

naar de Wandkalender
Fotokalender: Bureaukalender

Bureaukalender vanaf ¤ 14,99**

Je afspraken en je liefsten altijd in het oog. Talrijke layouts en designs verkrijgbaar.

naar de Bureaukalender
Fotokalender: Design-kalender A3 (staand)

Design-kalender A3 (staand) bij Pixum vanaf ¤ 25,99** ontwerpen

Vereeuwig je mooiste foto's in een creatieve fotokalender A3 met design.

naar de Design-kalender
Fotokalender:

Foto-jaarkalender 2015 bij Pixum bestellen**

Met de Pixum fotojaarplanner heb je het hele jaar in een oogopslag. In 10, 13 of 20 cm verkrijgbaar.

naar de Jaarkalender

Fotokalender op A2-formaat

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau, is een fotokalender een origineel idee. Alle dierbare herinneringen die op foto zijn vastgelegd, kun je in een kalender verwerken. Ideeën zijn er genoeg. Wat dacht je van een kalender met de foto's van alle kleinkinderen voor de jarige opa? Een kalender is op die manier niet meer alleen maar nuttig, maar zorgt er ook voor dat alle leuke momenten dagelijks opnieuw worden beleefd. Fotokalenders zijn er in alle soorten en maten. Van bureaukalender tot wandkalender in diverse afmetingen. En wil je echt indruk maken, dan kies je natuurlijk voor een grote kalender op A2 formaat.

Het A2 formaat heeft de imposante afmetingen van 42 x 59,4 cm. Een fotokalender van deze afmeting zal dan ook zeker opvallen! Het voordeel van dit formaat is dat de foto's nog mooier en groter kunnen worden weergegeven. Zo'n fotokalender zal zeker elke saaie muur in één keer opfleuren. Dit is geen kalender meer, het is een blikvanger. En omdat je de beschikking hebt over één pagina per maand, kun je elke maand ergens anders naar kijken.Nu ontwerpen


Let wel op, want hoe groter het formaat, des te meer pixels je foto's moeten hebben om prachtig geprint te kunnen worden. Pixels zijn als het ware de kleurrijke spikkeltjes waaruit de foto wordt opgebouwd. Hoe meer pixels, hoe hoger de resolutie. Als je op een A2 formaat een foto met een lage resolutie -dus met weinig pixels- zou gebruiken, wordt de foto minder scherp afgedrukt dan wanneer je een foto met een hoge resolutie gebruikt. Als je ervoor kiest om je A2 fotokalender door Pixum te laten maken, kan het bijna niet mis gaan. Je uploadt je leukste en mooiste foto's en het online programma van Pixum geeft direct aan of de resolutie hoog genoeg is of niet. Het aantal foto's dat je op een A2 formaat fotokalender kunt afdrukken, varieert van één tot vijf. Kies jij voor de twaalf mooiste foto's die je hebt of maak je per maand een kleine collage van vijf foto's? Je kunt je in elk geval lekker creatief uitleven om de mooiste kalender te maken.

Een fotokalender in A2 formaat is dus niet alleen een leuk en persoonlijk, maar vooral een uniek cadeau idee. Vergeet alleen niet om ook een foto van jezelf op de kalender te zetten. Dan weet je zeker dat de ontvanger elke dag aan je denkt.

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor de bovengenoemde korting op fotokalenders, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 30-04-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten