Fotokalender met zinnen uit liedjes

Een fotokalender met je mooiste, ontroerendste of grappigste foto's die worden begeleid door zinnen uit songteksten. Zo krijgt die ene mooie foto van je baby nog meer betekenis. Net als de foto met je vriendinnen op het strand in Spanje.Nu ontwerpen


Iedereen heeft wel een favoriet nummer. Een liedje wat je altijd wilt en kunt horen, omdat je dat aan iets leuks, moois of ontroerends doet denken. Bijvoorbeeld het openingsnummer van je bruiloft of het liedje wat je altijd zong voor je kleine broertje. Muziek is emotie. Door deze te combineren met foto's die je hebt gemaakt, krijg je een heel bijzonder geheel. De foto en de songtekst zullen een nog diepere betekenis krijgen.

Maak eens een verjaardagskalender of wandkalender op hoogwaardig, glanzend fotopapier en begeleid deze foto's eens met een zin uit een liedje. Plaats bijvoorbeeld bij je favoriete sneeuwfoto de tekst 'Walking in a winter wonderland' of bij de foto van jou en je geliefde in een innige omhelzing 'Een beetje verliefd'. Gebruik je fantasie en creëer de mooiste momenten op een kalender.

  • Kies duidelijke 'one liners', zinnen uit songteksten die je direct herkent en niet bij de foto hoeft uit te leggen. Zo krijg je sterke verhaaltjes in de combinatie tussen foto en tekst.
  • Kies foto's die tot de verbeelding spreken, vooral wanneer je een verjaardagskalender maakt, is het fijn wanneer je met plezier de kalender een aantal jaren kunt gebruiken.
  • Gebruik scherpe, duidelijke foto's op hoge resolutie. Het programma van Pixum vertelt je bij het uploaden van de foto's direct of deze geschikt zijn voor druk of niet.
  • Plaats bij je zin uit de songtekst ook de naam van de artiest en het liedje waar het uitkomt. Vooral wanneer je de kalender cadeau geeft is dat leuk, want dan kan degene aan wie je het cadeau hebt gedaan, de liedjes terugvinden.

Maak vandaag nog een bijzonder cadeau voor jezelf, je ouders, grootouders of vrienden door de mooiste en leukste herinneringen die je hebt vastgelegd op de gevoelige plaat te combineren met bijzondere zinnen uit je favoriete liedjes. Het zal al snel je meest favoriete kalendercadeau worden, dat je ooit hebt gemaakt. Volg de stappen op Pixum.nl en creëer een muzikale kalender waar iedereen blij van wordt.

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »