Fotokalender met motivatieteksten

Er zijn echt prachtige kalenders op de markt. De mooiste foto's van dieren, landschappen, steden, gebouwen, baby's. Je kunt het zo gek niet opnoemen of er is wel een ontroerende, prachtige, grappige of bijzondere kalender van te krijgen, maar hoe leuk is het om juist een uniek exemplaar te maken.

Een kalender die echt niemand anders heeft. Veel mensen hebben wel een lijfspreuk of gezegde waar ze veel aan hebben, of een motto dat ze graag met iemand delen. Het is toch wel leuk als je die tekst 's morgens als eerste tegenkomt boven het toilet. Of dat je, wanneer je op je werk komt, als eerste een ondersteunende of opbeurende uitspraak tegenkomt, zodat je weer vol goede moed ieder probleem als een uitdaging kunt zien. Trouwens ook wel heel fijn om dan meteen een prachtige foto daarbij te vinden van die ontspannen vakantie op Bali, of die kameel, die zo prachtig en kleurrijk in Egypte voor de camera poseerde. Of misschien wel van je bijzondere rashond, waar je zo trots op bent. Of juist dat aandoenlijke 'vuilnisbakkie' met ondeugend snoetje die er al weer met je schoenen vandoor was.Nu ontwerpen


De leukste fotokalenders met motiverende uitspraken maak je natuurlijk zelf! Door een kalender zelf samen te stellen met de mooiste foto's en meest inspirerende uitspraken, ga je net dat stapje verder. Moeilijk is het niet. Het kost wat tijd, maar dan heb je een echt persoonlijk cadeau. Voor jezelf of voor iemand anders!

Zorg voor scherpe foto's

Zorg wel altijd voor een goede kwaliteit foto's. Mooie scherpe afdrukken die goed uitkomen op het kalenderformaat. In de wintermaanden kies je beter voor een wat winters sfeertje dan in augustus. December, de feestmaand bij uitstek vraagt misschien weer wat meer om foto's in winterse kerstsfeer. Zorg voor mooie aansprekende teksten in een kleur die goed zichtbaar is op of bij de foto. Als de tekst ook nog aan de foto gerelateerd kan worden is dat natuurlijk volmaakt, maar niet altijd te doen. Wees in ieder geval creatief en probeer ook aparte varianten uit. Zeg niet te snel 'OK'. Het is altijd weer makkelijk te veranderen of opnieuw te doen. Dat is het ideale van online zo'n kalender maken. Je kunt maar raak experimenteren!

Dit jaar dus niet nog snel langs de winkel voor een standaard kalender. Dit jaar wordt de kalender persoonlijk en uniek. Een inspiratie voor iedereen die hem ziet. Ik kijk er naar uit!

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »