Pixum Fotokalenders

Ontdek al onze fotokalenders en probeer onze tips en trucs meteen uit in de Online Editor of met de Pixum Fotowereld software.

Fotokalenders ontdekken

Zo stel je een eigen startdatum in jouw fotokalender in

Meestal is men gewend om een kalender in januari te laten beginnen. In de meeste gevallen is het verstandig om een kalender kort voor of na het nieuwe jaar te krijgen of weg te geven. Dus fotokalenders zijn vaak onder de kerstbomen van grootouders en hun kleinkinderen te vinden. Kalenders bieden ons ondersteuning en herinneren ons aan vakanties of speciale evenementen. Voor terugkerende evenementen volstaat een eeuwigdurende kalender zonder weekdagen. Probeer de verschillende agenda formaten en soorten direct online uit, via de Pixum Fotowereld software of de Pixum Fotoboek App.

Reeds in het Romeinse Rijk werd de kalender gebruikt, die begon met de eerste dag van de maand. Het doel was op dat moment echter een andere: de kalender diende als een soort datumregistratie die de looptijd van een schuld beschreef. De startdatum van de maand lijkt redelijk vandaag de dag. De situatie is anders bij het begin van de kalendermaand.

Pixum - altijd de mooiste foto's

Selecteer de juiste maand voor het begin van de kalender

Niet in alle gevallen is het raadzaam om een kalender te starten op 1 januari. Bijvoorbeeld: schooljaren houden zich niet aan deze datum en het is misschien raadzaam om een schoolagenda aan te passen aan het begin van het schooljaar of het begin van een universiteitssemester. Om een overzicht van de feestdagen en schoolvakanties dagen te krijgen, is het nuttig om ze direct in de kalender te plaatsen. Met de Pixum Fotowereld software is dit gemakkelijk mogelijk door het indrukken van een knop. Als je eenmaal hebt besloten tot een muur-, bureau of DeskTop-kalender en het juiste ontwerp, is dit te vinden via de tab "aanvangsdatum en vakantie" onder de preview, de "Schoolvakanties en Feestdagen" -optie.

Laat je inspireren door de verschillende opties om de kalender ideaal aan te passen aan de persoon en het doel. Maak de "Holidays / Schoolvakanties" door het zetten van een vinkje met een linkermuisklik en selecteer de betreffende regio. Jouw startdatum is individueel aan te passen en hier in het kader van dit tabblad ook. Maar niet alleen de start van de school heeft zijn eigen speciale moment die niet past bij de gebruikelijke begin van het jaar. Zelfs de geboorte en het jaar, of trouwdagen vinden gedurende het hele jaar plaats. Maak de jarige blij door te kiezen voor de maand van de geboorte als eerste of laatste maand. Versierd met kiekjes uit verschillende stadia van het leven, zal dit een positieve verjaardag verrassing zijn.

Of als een cadeau voor bruiloft, verjaardag of jubileum: de fotokalender van Pixum is het hele jaar geschikt als een geschenk met een persoonlijk tintje.

Tips & Service

Pixum Fotokalenders: technische tips

Een maken van een kalender kan heel eenvoudig of heel complex. Lees hier de ontwerptips van Pixum:

Vraag de experts

Voor vragen over onze producten staat onze klantenservice voor je klaar.

Jouw traject naar je fotoproduct: Eenvoudig en snel

Online-Editor

Snel en eenvoudig ontwerpen. Of het nu met de PC, tablet of mobiel is, je kunt je Pixum fotoproduct vanaf elk apparaat ontwerpen en bestellen.

Pixum Fotowereld Software

Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ontwerp je fotoproduct offline. Met de talrijke achtergronden, cliparts en lay-outs leg je de laatste hand aan je fotoproduct.

Pixum Apps

Ontwerp je Pixum Fotoboek op elk gewenst moment, vanaf elke gewenste plek met de Pixum apps. De gratis Pixum apps zijn er voor iOS, Android en Apple TV.

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum