Onderzetters met foto: de leukste cadeautjes

Met de nieuwste druktechnieken is het tegenwoordig mogelijk om ook onderzetters te voorzien van een eigen foto. Onderzetters met foto zullen zeker door de visite worden bewonderd, maar het zijn ook unieke cadeautjes voor opa, oma, je beste vriendin of vriend of je ouders. Maar welke foto's kies je daar nu eigenlijk voor?Onderzetters bestellen


Beperkt kader

Bij het uitkiezen van een foto moet je rekening houden met het beperkte kader. Een foto met heel veel details verliest vaak aan kracht wanneer deze op een klein, vierkant formaat wordt afgedrukt. Kies daarom liever voor een simpel, compact onderwerp, zodat deze foto kan stralen op het kras vaste kunststof.

Bloemen, kinderen of dieren

Eigenlijk kun je alles op een onderzetter plaatsen: van de bloemen uit je achtertuin tot je eigen huisdier en alles wat er tussen zit. Houd het simpel voor de grootste impact. En laat verder je creativiteit de vrije loop. Kijk daarbij ook eens goed naar uw interieur en kies eens een foto die bij de rest van je interieur past. Heb je bijvoorbeeld ook een canvas aan de muur van de kinderen of een strand landschap, plaats dan een foto die daarbij past op de onderzetters.

Gekke bekken

Je kunt natuurlijk ook de foto's speciaal voor de onderzetters maken. Laat je kinderen (of de andere ?slachtoffers' die je op de onderzetters wilt plaatsen) eens gekke bekken trekken voor de foto of de handjes omhoog houden zodat het net lijkt dat ze het glas vast houden. Of fotografeer verschillende drankjes van bovenaf. Laat uw creativiteit de vrije loop, maar hou altijd in uw achteraf rekening met het kleine formaat.

Setje van 6, 10 of 15

Heb je de perfecte foto gevonden, dan kun je bij Pixum deze vervolgens op de onderzetters laten drukken. Je kunt hierbij kiezen uit een set van 6, 10 of 15 onderzetters. Let wel: per set kun je maar één foto plaatsen. Dus heb je drie kinderen en wil je opa en oma als cadeautje een pakje onderzetters van de kleinkinderen geven (bijvoorbeeld voor vader- of moederdag), laat dan drie setjes van 6 onderzetters maken en mix deze met elkaar. Succes gegarandeerd.

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »