Verjaardagskaart maken van een foto

In dit digitale tijdperk merk je dat steeds meer mensen weer kaartjes gaan versturen. Aan vrienden en familie. Zomaar of juist voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag. Een verjaardagskaart wordt extra bijzonder wanneer deze zelf is gemaakt, met een eigen foto er op natuurlijk.Design uitzoekenHeb je dat ook wel eens, je wilt voor een bijzondere vriendin of je favoriete neef een verjaardagskaart kopen. Hoewel er een ruime keuze wordt geboden aan kaarten in de winkel, kun je net niet die kaart vinden die je zoekt. Je hebt namelijk een bepaald beeld in je hoofd van hoe de kaart eruit zou moeten zien. Waarom maak je dan niet een kaart met een eigen foto?

Een kaart gemaakt met een foto met het evenbeeld van de jarige er op, is natuurlijk een groot feest. Vooral kinderen vinden het heel bijzonder wanneer zij zelf op een kaart staan. En stiekem iedere tiener en volwassene ook. Vooral wanneer je een hele mooie of juist grappige foto hebt uitgekozen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een foto van het huisdier van de jarige, of zijn of haar favoriete sport, zanger of filmheld. Wanneer je de foto zelf hebt gemaakt of gekregen van de jarige zelf, is dat geen probleem. Zo wordt de kaart een cadeautje op zich. Wat ook kan is een verjaardagsgroet sturen met je eigen gezicht op de voorkant van de kaart!

Een unieke verjaardagskaart maken

Omdat de kaart gedrukt wordt, is het belangrijk dat de foto een goed formaat heeft. Wanneer een afbeelding te klein is, wordt de foto korrelig. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Kies daarom een scherpe foto. Meestal is het formaat van een digitale foto rechtstreeks uit de camera perfect om een kaart mee te maken. Wil je juist een oude foto gebruiken, scan deze dan op een hoge resolutie in (200 tot 300 dpi). Dan is het ook scherp genoeg om te plaatsen op een fotokaart.

Een enkele kaart kent een levertijd van 1 werkdag op www.pixum.nl. Probeer het programma eens uit en ontdek de vele mogelijkheden voor het maken van een stijlvolle, gekke, mooie, ontroerende of bijzondere kaart. Je zult zien dat je fotokaart door de hele verjaarsvisite bewonderd zal worden.

Onze klanten over de fotokaarten van Pixum

Briljante kleuren en een erg goede kwaliteit van papier. Dat zijn de verjaardagskaarten van Pixum. Voor mij geen andere aanbieder meer.
Chris, Den Haag

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »