Babykaartjes maken

Het is toch bijna paradoxaal: iedere dag weer worden zoveel baby's geboren en tegelijkertijd is de geboorte van elke baby een unieke, wonderbaarlijke gebeurtenis. Iedere trotse moeder zal zich de geboorte van haar kind herinneren als de dag van gisteren. Veel mensen hebben al voordat hun kindje geboren is een kaartje in gedachten om de geboorte kenbaar te maken aan de wereld. Nou ja, aan de wereld...een baby kaartje is natuurlijk vooral bedoeld voor de mensen die in jouw wereld van belang zijn. Wat is er leuker om familie en vrienden direct een foto te laten zien van jullie unieke wezentje. Geen plaatje of foto van een ander kind kon tegen het echte exemplaar op!

Geboortekaartjes maken


Het is ook heel leuk om tevoren een basis ontwerp te maken na de geboorte het kaartje snel klaar gemaakt kan worden en opgestuurd. De reacties zullen overweldigend zijn: iedereen vindt het super leuk om de nieuw geborene via het geboortekaartje al te kunnen zien. Het is toch veel persoonlijker dan een andere afbeelding!

Er zijn natuurlijk allerlei manieren te bedenken om leuke baby kaartjes te maken. Het belangrijkste is misschien wel dát je het kaartje zelf maakt. Een zelf gemaakt kaartje is een heel fijne manier om de emoties rondom de geboorte van je kind een uitweg te geven. Het is wel aan te raden het merendeel van het werk te doen voordat je kind geboren wordt, want als hij of zij er eenmaal is heb je echt geen tijd meer om uitgebreid te knutselen! Het grote voordeel van een kaartje met een foto van je baby is dat het niet bijzonder veel werk of moeite kost. Als je niet zo handig bent, geen tijd of zin hebt, kun je het ook uitbesteden. Een bedrijf als Pixel kan je hierbij goede diensten verlenen.

Een leuk idee is ook het fotograferen van je buik. Een baby kaartje met prachtige, artistieke foto's van moeder met haar zwangere buik en haar andere kinderen die de buik kussen bijvoorbeeld. Ontroerend en om voor altijd te bewaren! In zwart-wit uitgevoerd kan het helemaal een kunstzinnig document opleveren dat je het liefst wilt inlijsten!Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card