Leuke geboortekaartjes maken

Ben je zwanger of heb je net een kindje gekregen? Gefeliciteerd! Natuurlijk wil je dit aan de hele wereld vertellen, de komst van jullie mooie dochter of zoon. Dit doe je natuurlijk met een leuke geboortekaart!

Geboortekaartjes maken


Met een geboortekaartje stel je iedereen wie je maar wilt op de hoogte van jullie net geboren kindje. Op het kaartje schrijf je niet alleen de naam van jullie kindje. Maar bijvoorbeeld ook informatie over het tijdstip van de geboorte, het gewicht van de baby of een lief gedichtje kun je hier kwijt. Het is maar net wat jezelf leuk vindt of graag kwijt wilt. Ook kun je op het kaartje zetten wanneer moeder en kind even een slaapje doen of wanneer kraamvisite welkom is. Dit is allemaal aan de ouders zelf.

Je kunt via diverse sites of drukkerijen een geboortekaartje uitzoeken en bestellen. Er is een enorme keus en diversiteit. Maar hoe leuk is het om zelf het geboortekaartje van je pasgeborene te maken? Geheel naar eigen smaak. Dit kan eenvoudig voordelig online op pixum.nl. Je kunt kiezen uit diverse formaten en lay-outs. Je kiest uit verschillende kleurencombinaties en voegt je eigen persoonlijke tekst toe. Een mooie foto van de kleine mag uiteraard niet ontbreken. Het ontwerpen van de kaart is absoluut niet moeilijk en neemt weinig tijd in beslag. Je kunt de kaart tussentijds opslaan zodat je gegevens als bijvoorbeeld het gewicht of de tijd van geboorte nog aan kunt vullen. De site werkt zeer gemakkelijke en begeleid je door alle fasen heen. Mocht het toch niet helemaal lukken dan is er een instructievideo. Deze legt je nog het een en ander uit. Kom je er nog niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Heb je je kaartje af? Dan ontdek je eigenlijk pas echt hoe leuk het is het geboortekaartje zelf te maken. Het kaartje is uniek en geheel naar jouw smaak. Weet je hoeveel kaarten je nodig bent? Dan plaats je gemakkelijk je bestelling. Uiteraard kun je altijd bijbestellen. Je bestelling ontvang je binnen enkele dagen.

Check je spelling na het schrijven van de tekst. Het is spijtig achteraf te zien dan er fouten in zitten. Vraag eerst eens een drukproef aan. Zo kun je de kaart eerst zien voordat je een groot aantal bestelt. Neem de tijd voor het kiezen van het geboorte kaartje.Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card