Een kerstkaart maken bij Pixum

Voordat je aan het einde van het jaar je de kop breekt, welk cadeau je geven wil, moet je eerst een keuze maken wat voor kerstkaarten je verstuurt. Vanzelfsprekend wil je niemand voor het hoofd stoten en precies dezelfde kaarten als vorig jaar sturen.Nu een fotokaart makenBovendien moeten de kaarten er niet te goedkoop of saai uitzien. Juist in de kersttijd wil je je goede vrienden en familie individuele kerstgroeten sturen, zonder op clichématige motieven hoeven terug te grijpen. Om precies dit te verwezenlijken, biedt Pixum je een groot keuze uit verscheidene designs en lay-outs aan, die je met eigen foto's persoonlijk kunt ontwerpen. Zo wordt elke kerstkaart uniek!

Het maakt niet uit, of je bij de kerstkaarten voor een vouwkaart kiest en het beeld met mooie kaders ontwerpt, of dat je een iets sobere postkaart met je eigen foto als motief bestelt, je creativiteit kent geen grenzen. Persoonlijk ontworpen groeten, die uit het hart komen, zullen positief opvallen uit de grote hoeveelheid aan kerstkaarten die iemand toegestuurd krijgt. Het laten drukken van kerstkaarten is, niet in de laatste plaats vanwege de grote keuze aan verschillende designs en lay-outs, erg eenvoudig - een kind kan de was doen.

Als eerste stap kies je de kaartenset uit, waarvan het design je het beste bevalt. In de volgende stap upload je je persoonlijke foto(s). De meeste kerstkaartsoorten kun je als een set van 10 bestellen. Als je een groter aantal kaarten nodig heeft, of als je eenvoudigweg verschillende motieven aan je vrienden en familie versturen wilt, dan kun je het hele proces heel makkelijk herhalen. Uiteraard betaal je bij Pixum voor je kerstkaarten slechts eenmaal verzendkosten. Na hoogstens zeven werkdagen heb je dan je eigen ontworpen kerstkaarten op de mat liggen en kun je ze met een paar persoonlijke zinnen sturen naar je liefsten.

Onze klanten over de fotowenskaarten van Pixum

Het is zo leuk de kerstkaarten met een eigen foto te versturen.
Dirk, Den Haag

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »