Kerstkaarten
10 procent korting
Kerstkaarten van Pixum met 10% korting

Bijvoorbeeld:
Design postkaarten XL in set van 10 kaarten slechts ¤ 10,79 i.p.v. ¤ 11,99

Naar het overzicht van de kerstkaarten »

Je kortingcode luidt:

B8EB37ED588B7EC
Nu ontwerpen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten lange vouw M - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten vanaf ¤ 14,99 bestellen**

Exclusieve kerstkaarten met passende enveloppen bij Pixum bestellen.

Nu bestellen
Kerstkaarten:

Design-postkaarten XL vanaf ¤ 11,99**

Creatieve kerstkaarten als XL postkaart versturen. Heldere kleuren door hoogwaardig printproces.

Nu bestellen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten korte vouw L - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten (korte vouw) vanaf ¤ 15,99 ontwerpen**

Individuele fotokerstkaarten in een set van tien, incl. enveloppen.

Nu bestellen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten lange vouw L - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten XL (lange vouw) vanaf ¤ 15,99 maken**

Eenzijdig bedrukte kerstkaarten in een set van tien. Keuze uit vele designs.

Nu bestellen

Van je hobby een kerstkaart maken

Het eind van van het jaar nadert, de klok wordt weer een uur achteruit gezet en het paard van Sinterklaas mag alweer bijna van stal. Wanneer het eind van het jaar in zicht komt, wordt het ook weer tijd om na te gaan denken over de kerstkaart van dit jaar. Het zoveelste schattige hondje met een kerstmuts, een besneeuwd berghutje met een inkijkje naar een knus brandend haardvuur, schaatsende kinderen op een bevroren plas: wie kent ze niet? Wie heeft er nog geen herubijntjes met gouden sjerpen en dikke olijke ijsberen ontvangen met de beste wensen voor het nieuwe jaar? De intentie is er niet minder om, maar wat in vredesnaam doe je vervolgens met al die kaarten in januari, als de kerstboom weer is afgetuigd, al het vuurwerk is afgeschoten en iedereen zijn goede voornemens al lang weer heeft laten varen?

Een meer persoonlijk alternatief voor de 13 in een dozijn-kerstkaarten zijn kerstkaarten met hobbyfoto's. Door hobbyfoto's op je kaart te laten afdrukken, krijgt de kaart een uniek karakter. Een hobby is niet voor niets een hobby: het is juist die activiteit waar je blij van wordt. Wat is er leuker dan het delen van deze ervaring met vrienden en familie door middel van een foto? En minstens zo leuk hieraan is dat deze kerstkaart in januari niet de papierbak in hoeft. De foto kan bewaard blijven en men kan er de rest van het jaar ook van genieten. Het is namelijk een leuk en vrolijk souvenir, ook ná de feestdagen.Kerstkaart maken


Een foto maakt een waardevol alternatief op de traditionele kerstkaart met een duurzaam karakter. Duurzaam, omdat het in feite een gelegenheid is om familie en vrienden een foto cadeau te doen waar ze nog lang van kunnen genieten. De wens 'het allerbeste voor 2013' past prachtig bij een hobbyfoto. Iemand van wie je houdt gun je tenslotte niets anders dan plezier en fijne momenten. Net zoals jezelf geniet bij het uitoefenen van je hobby. Ook leuk: een collage van foto's wanneer meerdere mensen uit het gezin er verschillende hobby's op na houden! Laat je creativiteit de vrije loop en verras iedereen dit jaar met deze persoonlijke en originele kerstkaart!

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor 10% korting op fotokaarten, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 28-02-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten