Jouw kortingscode* luidt:

B8EB37ED588B7EC

Kerstkaarten van Pixum met 10% voordeel

Bijvoorbeeld:

slechts ¤ 10,79 i.p.v. ¤ 11,99

Kerstkaartenoverzicht »

Hier ontwerpen

Design-wenskaarten lange vouw M - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Exclusieve kerstkaarten incl. passende enveloppen bij Pixum bestellen.

vanaf ¤ 14,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

Naar de wenskaartenset

Design-ansichtkaarten L - set van tien

Creatieve kerstkaarten als ansichtkaart versturen. Briljante kleuren door hoogwaardige druk.

vanaf ¤ 11,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

Naar de ansichtkaart

Design-wenskaarten korte vouw L - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Individuele foto-kerstkaarten in een set van tien incl. enveloppen.

vanaf ¤ 15,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

Naar de kaartenset

Design-wenskaarten lange vouw L - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Enkelzijdig bedrukte kerstkaarten in een set van 10. Keuze uit vele designs.

vanaf ¤ 15,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

Naar de wenskaarten

Kerstkaarten maken met je eigen foto's bij Pixum

Kerstmis en Nieuwjaar. Rond die tijd worden er tal van kerstwensen en gelukwensen voor het nieuwe jaar verstuurd. De ene wat origineler dan de andere. Nu we in het tijdperk van de digitalisering leven, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je jouw vrienden en familie op een leuke en originele manier een fijne kerst en Nieuwjaar toe wensen, dan is hier een ideetje voor jou. Ontwerp eens een kerstkaart met een foto.Bestel kerstkaartenDit is ten eerste zeer uniek, je kunt zeker ervan zijn dat niemand anders dezelfde kerstkaarten als jou verzendt. Ten tweede kan je er jouw persoonlijkheid inleggen. Bijvoorbeeld wat jij leuk vindt, jouw passie. Heel leuk voor de ontvangers, die jou hoogstwaarschijnlijk wel goed kennen. Ten derde kan je tot heel mooie creaties komen die heel professioneel ogen. Redenen genoeg dus. Je kunt ervoor kiezen om een kerstkaart met een foto van jezelf of je gezin te ontwerpen. Laat je kinderen zich eens verkleden of maak een foto bij de kerstboom met het gezin. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kerstkaarten maken online

Op internet kan je gratis veel programma's vinden om foto's te bewerken. Dit is een handige tip, want dan maak je de foto ineens een stuk professioneler. Je kunt met deze programma's ook veel leuke effecten op jouw foto zetten. Deze programma's zijn ook handig om het juiste formaat van je kerstkaart/foto te bereiken. Je kunt je kerstkaartje natuurlijk via mail verzenden, maar als je ze wilt afdrukken en via de post verzenden, kan je wel een tijdje zitten knoeien met het formaat. Bedenk dus vooraf of je zelf de kaarten wilt printen en welke mogelijkheden je printer heeft. Tegenwoordig kan je voor een heel redelijke prijs veel foto's laten afprinten bij fotografen en winkels. Het hoeven natuurlijk geen foto's van jou en je gezin te zijn. Let hier wel op naar wie je die kaarten verstuurd, want het is kwestie van privacy. Wil je een kerstkaart met een foto van een kerstboom erop, maar vind je geen mooie in de winkel, maak dan zelf eens een foto.

Vind je dat sneeuwlandschap buiten zo prachtig, waarom dat niet gebruiken als kerstkaart? Wanneer je beslist om zelf foto's op kerstkaarten te zetten, zorg er dan zeker voor dat deze van een degelijke kwaliteit zijn. Dit is belangrijk als je de foto op de pc wilt uitvergroten en bij het printen. Kortom ben je een beetje creatief aangelegd en wil je jouw vrienden en familie verrassen met unieke kerstkaarten? Probeer dan eens een fotokerstkaart. Veel plezier!

Kerstkaarten van Pixum is een prachtige manier om een persoonlijke kerstwens aan familie en vrienden te sturen. Maar liefst 1797 hebben ons beoordeeld op consumentenportaal Trustpilot. Pixum krijgt een 8,2 van 5 . Kerstkaarten heb je al vanaf ¤ 9,99 .

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card
* De bovengenoemde kortingscode is geldig t/m 31-01-2019 en geldt voor 10% korting op de productwaarde van wenskaarten. Exclusief verzendkosten volgens prijstlijst. De kortingscode geldt alleen voor nieuwe klanten, per huishouden, per bestelling en factuuradres. Een combinatie van kortingscodes is niet mogelijk.