Kerstkaarten
10 procent korting
Kerstkaarten van Pixum met 10% korting

Bijvoorbeeld:
Design postkaarten XL in set van 10 kaarten slechts ¤ 10,79 i.p.v. ¤ 11,99

Naar het overzicht van de kerstkaarten »

Je kortingcode luidt:

B8EB37ED588B7EC
Nu ontwerpen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten lange vouw M - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten vanaf ¤ 14,99 bestellen**

Exclusieve kerstkaarten met passende enveloppen bij Pixum bestellen.

Nu bestellen
Kerstkaarten:

Design-postkaarten XL vanaf ¤ 11,99**

Creatieve kerstkaarten als XL postkaart versturen. Heldere kleuren door hoogwaardig printproces.

Nu bestellen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten korte vouw L - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten (korte vouw) vanaf ¤ 15,99 ontwerpen**

Individuele fotokerstkaarten in een set van tien, incl. enveloppen.

Nu bestellen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten lange vouw L - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten XL (lange vouw) vanaf ¤ 15,99 maken**

Eenzijdig bedrukte kerstkaarten in een set van tien. Keuze uit vele designs.

Nu bestellen

Kerstkaart maken met foto's van de kinderen

De koude wintermaanden komen er weer aan. In deze koude maanden wilt u het liefst samen zijn met uw geliefden en heerlijk warm om de open haard heen zitten. Je geniet van het samenzijn met je kinderen die veel geluk en zaligheid brengen. U denkt dan: dit is een moment wat ik voor altijd wil vastleggen en wil koesteren. Het zijn kinderen waar u enorm trots op bent en het liefst aan iedereen wilt tonen. Schatten van kinderen met stralende gezichten waarvan iedereen een warm en blij gevoel zal krijgen. Helaas kan niet iedereen van deze periode genieten door de afstand waarop geliefden van u vandaan wonen. De ideale uitkomst om dit moment vast te leggen en met uw geliefden te delen, is het maken van een kerstkaart van uw kinderen. Want, wat is er nou mooier dan een fotomoment te organiseren van deze geweldige periode waarin u volop geniet van uw kinderen.Kerstkaart maken


Kerstsfeer van warmte en saamhorigheid

U kunt aan de hand van het maken van een foto van uw kinderen ook gelijk een kerstkaart van deze foto gaan maken. Op die manier zou u dus met al je geliefden uw trots kunnen delen, door middel van het zenden van de stralende gezichten van uwe kinderen. U zou bijvoorbeeld aan een sfeervolle omgeving kunnen denken als setting voor uw perfecte kerstfoto van uw kind. Daarnaast zou u het nog een sfeer van kerst kunnen geven door uw kind bijvoorbeeld een leuke kerstmuts op te zetten. Pas wel op dat u niet te veel uw kind op de voorgrond zet. Bijvoorbeeld tien foto?s op 1 kaart zou misschien wat te overmoedig zijn. Echter 1 mooie foto, met een schitterende lay-out met kerstelementen zal uw geliefden overladen met een enthousiast en warm gevoel. Daarnaast zou u online nog gebruik kunnen maken van bewerkingsprogramma?s waardoor u ook digitaal nog borders of bijvoorbeeld sneeuwvlokken kunt toevoegen aan de kerstfoto van uw kinderen. Door het versturen van een kerstkaart met uw kind erop zullen uw geliefden de kerstsfeer van warmte en saamhorigheid ervaren ook al bent u op afstand. Wat is er nou mooier dan de trots van uw leven te delen met uw geliefden! Een blijvende herinnering voor de rest van uw leven vastgelegd op een mooie kerstkaart. Een kerstkaart met uw eigen kinderen erop, mooier is er niet.

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor 10% korting op fotokaarten, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 31-01-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten