Zelf kerstkaarten maken met je eigen foto's bij Pixum

In het najaar liggen de winkels vol met allerhande kerstkaarten: Kaarten met kerstbomen, glitters, engeltjes en kerstballen. Leuk, maar het kan allemaal veel leuker! Dankzij internet hoef je je tegenwoordig niet meer te beperken tot de kaartencollectie van de nabijgelegen boekhandel; online zijn de keuzes en mogelijkheden vrijwel eindeloos. Het enige waar je wel op moet letten, is dat je kiest voor een site waar je goede kwaliteit drukwerk en service geleverd krijgt. Een voorbeeld van een dergelijke site is Pixum. Daar heb je de keuze uit bijna 1300 ontwerpen voor kerstkaarten. Hieronder worden enkele typen kaarten besproken.Kerstkaarten makenAnsichtkaart

Een van de bekendste formaten kaarten is natuurlijk de ansichtkaart (afmeting 148 x 105 mm), waarbij op de voorzijde een afbeelding staat en de achterkant beschreven wordt. Groot voordeel is natuurlijk dat je voor deze kaart geen aparte enveloppen nodig hebt; dat scheelt weer! Er zijn staande en liggende ontwerpen beschikbaar. Een mooie landschapsfoto doet het altijd goed op een ansichtkaart. Bij een kerstkaart is een foto van een mooi winterlandschap heel geschikt.

Ansichtkaart XL

De ansichtkaart XL is een extra grote versie van de standaard ansichtkaart (210 x 105 mm). Ook hierbij heb je de keuze uit een staande en een liggende kaart. Op zo'n extra grote ansichtkaart kan het heel mooi zijn een prachtige detailfoto te plaatsen, zodat alle aandacht uitgaat naar dat ene detail. Denk bijvoorbeeld aan een berijpte tak of een besneeuwd huis.

Wenskaart

Het bekende ontwerp van een kerstkaart is natuurlijk de wenskaart, een dubbele kaart, naar keuze liggend of staand (afmeting 100 x 140 mm). Op deze wenskaart doet een detailfoto van bijvoorbeeld je kinderen het altijd goed. Stem daarbij de keuze van het design af op de foto; heeft je dochtertje bijvoorbeeld een rode jurk aan, dan is het leuk als dat rood ook in het design van de kaart terugkomt.

Wenskaart XL

Een extra grote variant van de wenskaart is de wenskaart XL (210 x 105 mm). Voor als je je kerstkaarten net even wat meer wil laten opvallen! Bij deze kaarten is het leuk een familieportret als foto te gebruiken. Door het formaat van de kaart weet je zeker dat iedereen er mooi en duidelijk op staat.

Je unieke kerstkaart

Voor welk ontwerp je ook kiest, door de vele designs en het gebruiken van je eigen foto's weet je zeker dat jouw kerstkaart dit jaar uniek is!

Onze klanten over de fotowenskaarten van Pixum

De kerstkaarten die ik bij Pixum laat maken, komen altijd goed aan!
Menno, Hengelo

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »