Uitnodiging verjaardag
10 procent korting
10% korting op je verjaardagsuitnodigingen

Bijvoorbeeld:
Design vouwkaarten in een set van tien stuks, slechts ¤ 13,49 i.p.v. ¤ 14,99

Overzicht van uitnodigingen »

Je kortingscode* luidt:

B8EB37ED588B7EC
Nu ontwerpen

Persoonlijke uitnodiging voor je verjaardag met foto

Op de grote dag moet je op veel dingen letten: kaarsen, ballonnen, vlaggetjes en gasten. Maar al bij de keuze voor een kaart komen de eerste moeilijkheden op de gastheer af: welke kaart is de juiste? Vaker dan niet is de keuze erg beperkt of de kaarten zijn te veel op een leeftijdsgroep gericht. Ook worden gekochte verjaardagskaarten vaak als onpersoonlijk bevonden, omdat slechts een snelle krabbel het enige opvallende is.

Een mooi alternatief voor dit soort kaarten biedt uitnodiging voor je verjaardag, die met je persoonlijke foto's ontworpen zijn. De gasten zullen zich welkom voelen. Tegelijkertijd verhoogt de gastheer met een creatieve variant de vreugde op het aankomende feest.Uitnodiging verjaardag maken


Bij Pixum heel eenvoudig een bijzondere uitnodiging verjaardag ontwerpen

Met de online editor van Pixum kun je zonder inloggen beginnen en een fraaie uitnodiging voor je verjaardag creëren. Maak vervolgens een keuze voor een bepaalde kaartensoort, zoals een vouwkaart of postkaart. Hierna kies je uit ons grote assortiment van designs en lay-outs voor de perfecte "look". Heb je het design gekozen, dan hoef je alleen nog maar een of meerdere foto voor de kaart te uploaden of het uit een vantevoren gemaakte online fotoalbum te selecteren. Heeft de geselecteerde foto een onvoldoende resolutie, verschijnt een waarschuwing. Zo kun je miskopen vermijden.

Veel kaartendesigns bieden ook plaats aan uitnodigingsteksten of een persoonlijke tekst (zowel op de binnen- als buitenkant). Op die manier kun je uitnodigingskaarten ontwerpen, die in de winkel niet te koop zijn.

Als je met het ontwerpen van de kaart klaar en tevreden bent, leg de kaart dan simpelweg in de winkelmand. Makkelijker kan het ontwerpen van een uitnodiging verjaardag niet zijn. Nu moet je slechts enkele dagen wachten op de kaart en dan kun je je zelf ontworpen uitnodigingen meteen aan je gasten sturen met de meegeleverde enveloppen. Met de eenvoudig te bedienen online editor van Pixum kun je uitnodigingen in een paar minuten in professionele kwaliteit ontwerpen.

Onze klanten over het maken uitnodigingen bij Pixum

Uitnodingen voor je verjaardag kun je in de winkel kopen, maar die vind ik saai. Veel leuker is het om met je eigen foto?s een uitnodiging te maken. Bij Pixum gaat dat heel makkelijk en niet duur.
Arne

Een onscherp afgedrukte uitnodiging kreeg ik in de bus. Kan gebeuren, maar die kan ik niet versturen. Contact opgenomen met Pixum en ze werden meteen opnieuw gedrukt.
Marije

Mijn vrienden waren helemaal onder de indruk van mijn uitnodigingen voor mijn verjaardag.
Patricia

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor 10% korting op fotokaarten, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 30-09-2018. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten